internette beğendiğiniz bir elbise vb. indirime girdiğinde size eposta gelsin istemez misiniz?

Evet bugün sizle inanılmaz güzel, faydalı, deli bir internet sitesini-uygulamasını paylaşıyorum: Scoutfit.
Hemen ama hemen ne olduğunu anlatmak istiyorum.
Siz de benim gibi internetten alışveriş yapangillerdenseniz ve özellikle de halihazırda bedenlerine emin olduğunuz markalar başta olmak üzere giysi alışverişlerinizde veya diğer tüm alışverişlerinizde netteki siteleri tercih ediyorsanız bu tam sizlik, en az benlik olduğu kadar :) Hatta benim gibi fiyatını o an için yüksek bulduğunuz ürünleri bookmark'lıyor, linklerini saklıyor vb. ara ara da indirime girdi mi diye check ediyorsanız işte artık Scoutfit var.
Hemen üye oluyorsunuz ve Scoutfit'in sitesindeyken 'add' yapıyor, onu favorilerinize ekleyiveriyorsunuz. İşte bu kadar basit. Sonra herhangi bir ürünün sayfası açıkken 'Scoutfit' yazan favori kutusunun üzerine basıyorsunuz, açılan mini pencerede ürünü ok'liyorsunuz. 
Ürünün fiyatında bir değişiklik olduğu anda, üye kaydında verdiğiniz e-posta adresinize hemencecik uyarı mektubu geliveriyor :) Siz de mektupta yer alan (artık bir yere not etmek zorunda olmadığınız) ürünün orijinal site-linkine giriyor ve yeni fiyata göre kararınızı veriyorsunuz:) Bu kadar basit, bu kadar kolay ve hepsinden fazla bir şekilde faydalı. Ne dersiniz? Haydi Scoutfit'lemeye ;)

Comments