Coach imzalı trençkotu, çantası, gözlüğü, ayakkabıları ve giysileriyle yepyeni Barbie..


Hala ilk Barbie'mi hatırlıyorum. Onu almak için ne kadar uzun süre beklediğimi, ilkokulumun karşısındaki dükkanın vitrinde onu görebilmek için her teneffüste bahçe duvarına koştuğu, elime ilk aldığım anı çok ama çok iyi hatırlıyorum.
Siyah, kadife straplez, göğüs kısmında tek sıra parlak taş işlemeli upuzun bir gece elbisesi, beyaz ince-uzun kürkü, siyah topuklu ayakkabıları ile ilk Barbie'mdi o benim. Klasik bir kız çocuğu olarak ben de 80'lerde etkilenmiştim ondan. O yüzden de o günden bu yana her Barbie haberini ilgiyle okurum :) Bu bağlamda son haber de diğer tüm öncelleri gibi deli iyi.
Daha önce Calvin Klein, Oscar de la Renta, Christian Dior, Ralph Lauren, Versace, Cynthia Rowley, Donna Karan, Nicole Miller,Christian Louboutin ve Vera Wang tarafında giydirilme ayrıcalığını yakalamış olan sevgilik ikonik figürümüzün son harikası Coach tarafından baştan sona giydirilmiş hali. Tüm dünya üzerinde sadece 13.000 adet olarak üretilen, başta Barbie Collector sitesi olmak üzere çeşitli mağazalarda 95 dolardan satışa çıkan ve şu an itibariyle hepsi tükenmiş olan son model koleksiyon ürünü Coach Barbie...
Üzerinde, gerçeği 400 dolara satılan Tattersall model ikonik Coach trench kot, altında yine Coach imzalı süet mini etek, Coach Legacy ayakkabı koleksiyonundan Tristen model sandal ve son moda yuvarlak çerçeveli ilkbahar/yaz Coach Real Life koleksiyonundan güneş gözlüklerine eşlik eden esas aksesuarı, ilk Coach duffle deri çantası.. Diğer gerçek, orijinal Coach çantaları ile aynı fabrikada, aynı malzemelerden üretilen çanta, Barbie'nin kutusunda orijinal kumaş poşeti içerisinde sunuluyor.
Selfridges mağazalarında ilk Barbie departmanının açılışını kutlamak üzere yaratılan bu özel bebek için bir Coach sever olmasam da heyecanlanmadım desem yalan olur.
Meraklısına 1: Coach çantalı Barbie'nin çok güzel New York fotoğrafları için bu bloga tık tık..
Meraklısına 2: Full çekim Barbie görüntüsü için de bu videoya..

Comments

Popular Posts