Magic Mike..

Bir kere en son karede yönetmenin Steven Soderberg olduğunu görünce dumur oldum! Zira hem bilmiyordum, ( evet çok ayıp, rezil ben ) hem de onun bu tarz bir film çekebileceğini hiç düşünmemiştim.
Neyse filme dönersek; aslında çok daha fazla eğlenmeyi bekliyordum, pek öyle olmadı. Ancak sıkılmadım da. Channing Tatum beyimizin ve Matthew McConaughey beyimizin nasıl öyle dans edebildiklerini, paso şaşkınlıkla izledim ve Channing Tatum’un nereden nereye geldiğini düşündükçe inanamadım. Daha doğrusu Matthew McConaughey’nin adamın hiç çekinmeden her rolü, elinden gelen en iyi şekilde oynadığını, gocunmadığını, çok da iyi iş çıkardığını ve kanımca bu sayede oyunculuğunun nasıl da iyi geliştiğini (bnz. Dallas Buyer Club) görüp helal olsunu yapıştırdım durdum.
Hele Tatum beyimiz nasıl nasıl ediyor, tabiri caizse nasıl kıvırıyor şaştım kaldım. Zira ben onu Foxcatcher'la tanıdım! Belki biliyordum da o rolüyle daha bir dikkat ettim. O yüzden Mike karakterine inanamadım.
Konu ise tam Amerika'da olabilecek bir durum. Bizde var mı bilmiyorum ancak keşke olsa da gitsek demedim değil :)
Filmi de ikinci çok yaygara koparınca, sırayla izleme saplantım bağlamında hemen izleyim de 2.'ye bakayım diyerekten izledim, pişman da değilim. Hep erkek egemen toplumun arzuları üzerine dönecek değil ya koskoca Holivud film endüstrisi :) oh sefamız olsun kızlar ;) izleyelim izlettirelim ayol.