Aloha..

İnanılmaz saçma ve gereksiz bir filme Aloha demeye hazır mısınız!? Allah'ım neydi o öyle! Son dönemde popüler olan sweetheart kadın ve erkekleri bir araya koyalım hadi bir film yapalım, ortam güzel olsun, hadi Hawai'yi seçelim, millet uzay temalı şeyleri bu ara seviyor, hadi ondan da serpelim senaryoya, bir de doğaüstü mitleri seviyor, azcık ondan da ekleyelim, ee üniformalı tiplere kadınlar hasta, hadi camış Amerikan subaylarından da koyalım diyip bir film koymuşlar ortaya resmen!
Çocuğun dediklerini duyunca ahan da olay galiba The Village tarzına bağlanacak diyosun, bu his birkaç kere aha şimdi diye yokluyor seni ancak asla bir yere bağlanmıyor öyle havada asılı kalıyor!
İlişkiler desen, ikisi de asla bir yere bağlanmıyor, zaten tam ortasından anlatılan ilişkiler muallakta bırakılarak sona eriyor!
Bir de saçma bir şekilde hızlı ve bilimsel konuşmalar, sistem eleştirili diyaloglar var ki sormayın gitsin! Hani Allah'ım ben anlamıyorum ne diyor bunlar, her halde kafam basmıyor diye düşünüyorsunuz ancak konu ilerledikçe olayların saçmalığı ve manasız absürtlüğü karşısında aslında hiçbir anlamları olmadığı, tamamen kakofoniden ibaret olduğu algısına hasıl olunca anlamlandıramamanızın nedenini çözüyorsunuz! The Longest Ride gibi kafa dağıtmalı klasik bir romantik Amerikan filmi beklerken saçmalık ötesi bir film izlememek için kaçarak uzaklaşın!