Bikutumutluluk Ev Kuşu kutusu..

Hemen söylemem gerekiyor ki, kutunun kapağını açar açmaz sizi öylesine güzel, öylesine muhteşem bir koku karşılıyor ki şaşırıp kalıyorsunuz! Ve kutunun derinliklerine keşfe daldıkça, her birinin kaynağının, kendisinden de harika o güzeller güzeli sürprizleriyle karşılaşınca ise mutluluğunuz öyle bir taçlanıyor ki!
O muhteşem vanilya kokusunun, gerçekten abartmıyorum, inanılmaz lezzetli mini bir cupcake'ten geldiğini görünce düşüp bayılabilirsiniz, zira ben resmen tepindim! O kadar lezzetli ki tek kusuru boyu :) ancak sanırım bir tencere büyüklüğünde olsa da o lezzete doyulmaz!
Diğer kokunun başdöndüren büyüsünün kaynağı ise çok mu çooook tatlı, hem love yazılı, ışıltılı kesesindeki kokulu taş! Kıyafetlerimin arasına koyup onu görmemeye dayanamadım, çalışma masama oturtu verdim bile! Pencereden rüzgar estikçe odamı öyle narin bir koku kaplıyor ki!
Kitap ayracı manyağı biri olarak tabii ki tam on ikiden vuruldum bir kez daha! Ve söylemesi ayıptır ancak sanırım en güzel tasarımlardan biri şansıma bana çıktı :) zira diğerleri ile kıyasladığımda sanırım bana tam da bunun gelmesini isterdim! Pozitif enerji aşkına ;) şükürler olsun....
Güzellik ürünlerinin organik olmasına iste tek kelimeyle bayıldımmmm! Helal bikutumutluluk! Bir kez daha.. Her zaman... Zaten Loccitane'ı çok severim hele ki lavanta kokusuna ayrı bayılırım. Bir küçük not olsun; lavanta kokusunun sakinleştirici, huzur verici bir etkisi vardır. O yüzden bazen keskin gelse de hep tercihimdir. Ayrıca limonsu koku zerreleri de yine bir limon aşığı olarak beni maffettti! İki ürünü de hemen ilk duşta kullandım ve çok memnun kaldım. Çok güzel arındırıyor, yumuşatıyor ve asla yağlandırmıyor!
Puantiye aşkı, altın rengi deliliği ile el ele verip etiket manyaklığına noktayı koyunca ben daha bu çıkartma sürprizine ne diyebilirim ki! Ancak ben dayanamayıp hızımı alamıyor ve defterlerime de yapıştırıyorum! Onu napıcam hiç bilmiyorum :) Sanırım bir düzine yetmeyecek :/!!! :)))
Bulut desenine de oldum olası hastayımdır! Zira yağmur olayını, tabii ki bir Balık olarak delicesine romantik bulurum. Ee bu bulutlar keseden desen olup her gününkünden ayrı yağmurlu günlere daha da bir yakışan kahve keyfine eşlik edecek bardak altlıklarına dönüşürse sanırım tadından içilmez bir hal hasıl oluyor, ben dumur oluyorum bu güzellik karşısında!
Sosyal kelebeklik kadar evde dizi, kitap, film keyfinden de çok haz aldığım için motto kart tabii ki yine yeni yeniden bir harika! Altın puantiye etiketimin estetik yardımıyla çalışma masamın karşı duvarındaki yerini aldı bile kerata ;)
Veeeee üzgünüm ama kıskandırmak gibi olmasın, Şubat Aşk kutusunun delicesine güzel ikiz yastık kılıfı cicilerimin yanında bu puantiyeli kılıf öyle güzel öyle tarz bir arkadaş oldu ki anlatamam! Bayıldımmmm.. Hastası oldummmm..

Kısacası zaten adıyla beni benden alan bir konseptin, olabileceğinden de öte güzellikte, bir kutu mutluluk dolusu sürprizleriyle karşıma çıktığını bir kez daha çok ama çok mutlu olarak görüyorum! Ve bu kutu, yine tam bir #hastasıyım etiketini sonuna, dibine tepesine her yerine değin hak ediyor... Kaçırdıysanız, üzgünüm ancak çok şey kaçırdınız!