DeneBunu - Şubat 2017 kutusu..

Evet nasıl oldu bilmiyorum ancak Şubat ayının Denebunu kutusunda da bana uyan ürünler olduğu için elime geçebildi :) Hem de bu sefer gerçekten şımarıklık yapıcı, yemeli denemeleriyle ;)
Bu bağlamda benim kutumdan çıkan 3 ürüne dair yorumları şu şekilde sıralayabilmem mümkün:
Öncelikle içinden, yepyeni Nestlé Lifita Yulaf Gevreği ve Ballı Tahıl Halkaları adlı yepyeni ürünün, satıştaki tam boy paketi çıktı. Ve benim beğenimi kazandı. Sütle yemenin dışında çerez gibi atıştırmalık şeklinde yemesi de çok keyifli oldu. Beğenimin temelinde yatan sebepler ise mısırdan ziyade yulaf gevreğinden olması (yulafın daha sağlıklı olduğu iddiası bağlamında), ballı olması ve içeriğinin çok fazla doğallıktan uzak olmaması oldu. Öyle garip gurup içeriği yoktu ancak keşke bi de glikoz içermeseydi. İnşallah yakında organik içeriği olan türlerini de Türkiye pazarında görebiliriz.  
İkinci yemeli denemem ise Carte D'Or Kakaolu Puding oldu. Hali hazırda bu tip hazır puding karışımı kullandığım için sevindim. Normalde, yılların verdiği alışkanlıkla Dr Oetker kullandığım için hiç denememiştim. Çünkü dondurmasından dolayı Carte D'Or markasını pek sevmem, doğal bulmam. Pudingi güzeldi. Kullandığımızınkinden farklı bir tadı, kıvamı vb. olmadı. Mozaik pasta olarak, bisküvi ile tükettik. Çok şekerli değildi, kakaosu da iyiydi. Ancak dediğim gibi hem markanın kendisine yaklaşımım hem de alışkanlık sebebiyle bir daha Carte D'Or alır mıyım bilemiyorum.
Sonuncu deneme ise bir parfüm tester’ı oldu: YSL Black Opium Nuit Blanche EDP. Daha önce Vogue’da şerit kağıt denemesini kokmuş ve bayılmıştım. Görünce o yüzden çok sevindim ve tabii ki çok memnun kaldım. Bir kere rengi çok tatlı, hafif pembe ve ışıltılı. Bir glitter manyağı olarak direkt 10 puanı kaptı. Bunun yanı sıra ise tabii ki kokusu anlamında çok ama çok kalıcıydı ve güzeldi. Klasik Angel parfümüne yakın buldum. Ayrıca, benim açımdan önemli bir parfüm kriteri olarak, rahatsız edici bir kokusu veya ağırlığı yoktu. Çevrem de farkına vardı ve beğendi.
Özetle Şubat 2017 tarihli kutuyu sevdim. Yine bayağı kullanımıma uygun ve faydalı oldu.

Comments