BiKutuMutluluk Çikolata kutusu..

Tatlı mı tatlı, çooook lezzetli bi BiKutuMutluluk kutusu kapıyı çalar da mutlu olunmaz mı! Hem de nasıl sevinidirilik olur. Şubat ayının ‘çikolata’ temalı BiKutuMutluluk’u yine evimizi, odamızı musmutlu sürprizlerle doldurdu. Bana da hiç vakit kaybetmeden o tatlı güzellikleri sıralamak kaldı.
Bu sefer sondan başa gidiyorum çünkü lezzetiyle beni benden eden Mabel markasının o çok ama çok sevdiğim para şeklindeki çikolatalarına bayıldıııımmmm. Hem de öyle tatlı, öyle güzel bi kesede gelmiş ki inanamadım. Ve tabii ki aşık oldummm. Bir diğer güzellik ise, özellikle ig karelerinde kullanmayı çok sevdiğimiz konuşmalı-mesajlı mini kart seti oldu. Hepsi ayrı şekil-renk-metin halinde ama her biri öyle tam bizlik ki. Karelerimizi renkli mutlu karelere çevirme garantili derim ;) Aynı şekilde çikolata soslu kalp anahtarlık da çok mu çok tatlı. Şahsen tabii ki bunu da sadece normal kullanımda değil, yine ig karelerinde de severek kullanacağıma çok eminim.
Çikolata soslu demişken, kendi çikolatamızı yaparken o çok sevdiğimiz kaşık şeklinde yapabilmemiz için eklenmiş silikon kaplar da mutfağa doğru yola çıktı bile :) Hem de yanında ona eşlik edecek ve kurabiye seti önlüğümle aşk yaşayacak olan yepyeni mutluluk önlüğü ile! Üstündeki mesajı (mutluluk ev yapımıdır) ve o benim çok sevdiğim şeritli deseniyle yine tam BiKutuMutluluk stili bi güzellik. Aynı desenin ‘gülümse’ mottolu kartı da o nokta işte beni yine mutlulukla gülümsetti :) Hem o yazı stilini hem deseni çok sevdiğim için çok beğendim, bu ayda.
Dehşet çikolatalı kareleriyle çikolatalı tarifleri ve mis gibi mutluluk-motivasyon kokulu yepyeni yazılarıyla BiMutluDergi de çikolatalarımızın eşliğindeki kahve saatlerinde keyfimizi taçlandıracak güzelliğiyle yine beni çok sevindirdi.
O zaman ben çikolata kesemi ve kartlarımı alıp keyif saatime, kendimi şımartmaya kaçıyorum. BiKutuMutluluk.com linkini de buraya bırakıyorum ;) xox
Meraklısına: Mart konseptinin adı bile beni inanılmazzzzz heyecanlandırdı, şimdiden dehşet meraklandım.... şöylemedi demeyin ;)