Biz Böyleyiz..

Fragmanını sinemada görünce keyifli bulmuştum. Berrah T. ve Özge Ö.’yi de pek beğenirim. O yüzden ‘gideyim, aşk filmine benziyor, modumu yükseltir, hiç olmadı romantik komedi havasıyla eğlenceli vakit geçiririm’ dedim ancak daha bir dağıttı desem! Çünkü (en ipucu vermeden ifade edebileceğim şekilde söylersem) içinde kalmış duygulara sahip bir çiftin! yıllar sonraki bir buluşmada yaşadıklarını üzerine kurgulanmış. Bu noktada da ne yazık ki komik ya da esprili anlardan çok, iç burkulmaları, börüne oturmalar vb şeklindeki anlar hasıl olmuş :/ Dolayısıyla da o ilk beklentim olan ‘komiklikli’ anları ha şimdi ha şimdi diye beklediğimle kaldım.
Ancak bu durum, filmi kötü yapmıyor. Zira başta Hümeyra ve olmak üzere tüm oyuncuların, karakterlerini çok mu çok iyi canlandırdığını rahatlıkla söylemeliyim. Gençlerimizin her biri, yansıttıkları birbirinden farklı erkek ve kadın karakteri, detaylarını öyle güzel sergileyerek vermiş ki takdir etmemek olmaz. Hele her anı telefonuyla kareleyen kızımız bir harikaydı :)
Bunun yanı sıra filmimiz, bir İtalyan filmi havasıyla öyle keyifli bir Ege evinde geçiyor ki, aşık olmamak elde değil. Zaten bence öyle bir güzellik ancak İtalya’da ve Ege’mde olabilir. Deniziyle, renkleriyle, enerjisiyle filme cuk oturan bir mekân seçmişler. Tebrikler vallahi.
Özetle, benim gibi beklentiye girmeden gidip keyifli bir hafta sonu filmi izleyebilirsiniz. Tercih sizin.
Meraklısına: Ev, Ildır’da imiş :)

Comments

Popular Posts