Yogi Surprise / Jewellery Box - March 2017..

Yogi Surprise, arada çok aşık olduğum mala tipleri olduğunda paraya kıyıp ya da daha doğru ifadeyle, paraya kıyacak kadar beğendiğim malanın olduğu aylarda severek aldığım bir aylık abonelik. Daha önce aldıklarımı da blogda yazmıştım. [isteyenler için linki ;) ]
Bu da dehşet beğendiğim kutulardan yani malalardan biri oldu :) Zira hiç siyah taşlı görmemiştim. Hele ki aşağıda bilgi kartında tanımı yazdığı üzere volkanik yapılı olan boncukları hiç duymamıştım. O yüzden çok ama çok sevdim. Zaten kullandıkları taşların nitelikleri de ayrı bir alım sebebi oluyor benim için. Çok orijinal seçimler yapıyorlar. Bu da beni o şekilde etkileyen bir seçim oldu. 
Takım bilekliği de cabası tabii. Tek sıkıntısı, bu sıkmalıların çok sıkılamayan ya da sonuna kadar sıksam da benim bileğime bol gelen tipten olması! Napıcaz bulucaz bi çaresini. Eğer biliyorsanız siz ve iletirseniz, beni çok ama çok mutlu eder ve inanılmaz rahatlatırsınız. Zira ne zamandır arıyor ancak tam çözümü bulamıyorum :(
Kutudan çıkan 3. ve son ürün ise her ay olduğu gibi bir adet organik bir atıştırmalık idi. Zaten bizde organik ürün bulmak, organik çikolata ya da başka türlü atıştırmalık bulmak, hele ki farklı seçeneklerine ulaşmak zor ve çok masraflı iken her aykinden bu şekilde bir şımarıklık çıkması acayip tatlı bi keyif oluyor. Zira bugüne kadarki kutularımdan çıkan tüm atıştırmalıkları çok ama çok beğendim ve memnun kaldım. Ve onlar sayesinde dehşet güzel, orijinal markalarla, butik üretimlerle tanıştım.
Kısacası bu ayki kutuyu kaçırsanız kesin not edin, her yaz sonu gibi yapılan indirimde yakalayabilirseniz alın derim. Yok bu ayki bana uymuyor, ya da kaçırsam da thats ok ;) diyorsanız, ancak bu tip yoga-meditasyon-spiritüel konseptli ürünleri seviyorsanız da mutlaka denemeniz gereken bir kutu diye düşünüyorum.
Yukarda da ifade ettiğim gibi, 2015’ten beri aralarda alabildiğim diğer birkaç Yogi Surprise kutusuna da bakmak isterseniz tık tık..
Haydin ‘namaste!’ o zaman ;)
* Fotoğrafın üzerindeyken sağ klikle yeni pencerede açarsanız, yazılarını çok daha büyük okuyabilirsiniz.

Comments