Hunt for the Wilder People..

Ödül dönemi için şimdiden çok konuşulan bir film olduğu için erkenden izlemek istedim, çok da memnun kaldık. Öyle ki oldukça enteresan ve ilginç bir film idi. Bir kere Yeni Zelanda'da geçiyor ve inanılmaz güzel orman manzaralarıyla karşılıyor bizi. O üsten yapılan çekimler çok ama çok büyülü. Sürekli aklıma Avatar geldi durdu ve yeniden dehşet şekilde Yeni Zelanda'ya gitme arzusu uyandırdı resmen.
Ve kesinlikle dile getirmem gerek ki, çocuk oyunca çok ama çok iyi idi. Hem çocuğun kendisi, hem oynadığı karakter çok farklı ve çok iyi idi. Acayip de iyi oynamış, kanımca.
Ayrıca hikaye boyunca, araya serpiştirilmiş espriler de acayip orijinal geldi. Komik tipler de zabası. Kısacası öyle ahım şahım bir öyküsü olmamasına rağmen kendini ilk dakikasından itibaren bağladı, meraklandırdı ve sürekledi gitti. Aslında hafif bir festival filmi havasında olduğunu da söyleyebilirim. Değişik, orijinal filmler seviyorsanız izleyin derim ;)
SPOILER
Sadece sonu keşke az daha orijinal olsaydı. Öyle tahmin edildiği şekilde yakalanmaları ve az vakit sonra, hiçbir şey olmamış gibi yine dağa taşa vurmaları garip geldi.
SPOILER END