BiKutuMutluluk Sinema kutusu..

Ta taaam ve ne zamandır heyecanla beklediğim sinema konseptli BiKutuMutluluk kutusu karşımızda! SinemaÂleminin film yazıları ile kafanızı şişiren, timeline'nınızı dolduran naçizane benim bu kutuyla nasıl mesut olduğumu sanırım taayül edebilirsiniz :) Tam da mutluluk ekibimizin dediği gibi, sonbahar ile birlikte artan ve çok yakında ödül sezonuyla tavan yapacak olan sinema gecelerinin biricik yoldaşları olacak olan musmutlu mutluluklara hemen vakit kaybetmeden geçiyorum ;)
Tabii ki bilenlerin bildiği üzere bir bez çanta/cüzdan (ve bilimum türevlerinin) manyağı olarak bir yüzü 'show must go on' yazılı, bir yüzü uyan gözler çizimli tote clutch'a öldüm bittim. Boyu inanılmaz iyi. Tam en lazım olacakları bir araya toplamalık. Hep dediğim gibi 'az bez çanta diye bir şey yoktur'! :))
Gelelim ikinci güzelliğe. Oldum olası ışık seli mini lambaları çok ama çoook sevmişimdir. Yılbaşı dönemi gelmeden asar, bittikten aylar sonra anca kaldırırım, istemeye istemeye. Zaten geçen dönem ince bakır kablolu olanlarını (ismi fairy lights imiş meğer, ne tatlı dimi, peri ışıkları:) ) aldığımdan beri paso kullanıyodum. Ama bunların 6 mt. oluşu! inanılmaz güzel. Artık astım mı bi daha zor indiririm :)
Bi de onlara edecek festival bayrakları da çok keyifli. Artı ben her birine güzel bi söz ya da sevdiğim filmin ismini de yazarım diye düşünüyorum :)
Bir diğer mutlu objemiz ise film şeridi çerçevelik. Bence çok iyi fikir, zira ben kendim için, yeğenlerimin komik karelerini dizicek bir yer arıyodum. Sanırım tam da istediğime kavuştum. Hem illa bir yere yapıştırma, asma derdi olmadığı için çok pratik. Koy masaya, koy yere köşeye. Süpperrr..
Altta diy aktivitesi olarak günümü renklendiren film küpü ise çok keyifli çok eğlenceli. Bana çocukluğumuzun tuzluk oyununu hatırlattı :) deli severim. Hele ki kesmeli biçmeli yapıştırmalı ise ;)
Ayyy esas olayı söylemeyi unutuyorum. Bir sonraki film posterine geberdimmmm. Çünkü bendeniz vakti zamanında gittiği tüm sinemaların biletlerini saklayan (sonra o kutu kayboldu ne yazık ki:( ( sonra, her izlediğini posteriyle günlükleyen, sonra o da başını aşınca sırf kendine not etmek için blog açan :) biri olarak daha önce nasıl oldu da düşünemedim diye hayıflandığım bu postere resmen aşık oldum! Çok ama çok yaratıcı, sevimli ve en önemlisi faydalı benim için. Ve yıllar sonrası için nostaljik bir sinema scrapbook'um olmaya şimdiden aday. Ancak heyecanımı dizginleyip yeni yılı bekleyip 2017'in ilk filmini yazarak başlamanın hayalini kuruyorum. Çok ama çoook keyifli bir heyecan. Nasıl süsleyeceğim kim bilir ;) Hatta sadece etiketlerle, poster mini kartlarla değil, festival bayraklarını da dediğim gibi favori filmlerimin ismiyle donatıp onu da üzerine madalyon süs yapabilirim! Size de fikir olsun derim ;)
Gelelim sinema gecesi kapı askısına :) onun çizimini yerim bennn. Çok tatlı, çoook sevimli. Bir sinema aşığının odasına asmaktan deli mutlu olacağı tam bir BiKutuMutluluk keyfi..aşk aşk..
Ayın motto kartı ve BiMutluDergisi de yine her ayın konseptine dair cicilikleriyle mutlu etmeyi başarıyor. Özellikle dergideki film önerilerinde çok keyifli, hiç izlemediğim filmlere denk gelmiş olmak çok mutlu etti. Ve hemen izlencekler listeme girdi bile ;) yaşasın keyifli sinema geceleri...