Humble Brush / Bambu Yumuşak Diş Fırçası..

Eğer siz de benim gibi doğa dostu, organik kişisel bakım ürünlerini tercih edengillerdenseniz sizi Humble Brush ile tanıştırmak istiyorum. Ben geçen yaz tesadüfen, organik diş fırçası araştırmam esnasında kendisiyle karşılaştım. Markette denk gelince alırım diyip kalınca, taaa bu zamana kadar uzadı kavuşmam. Neyse ki Lilakutu sayesinde, bir süre önce sahip olma şansını yakaladım. Ve elime geçer geçmez de kullanmaya başladım. Ve evet, çok ama çok memnun kaldım.
Bir kere gönül rahatlığıyla kullanabiliyorsunuz. Ekolojik anlamını, aşağıda, kendi marka bilgisiyle bire bir paylaşıyorum. Benim açımdan kullanımı konusunda ise şunları söyleyebilirim. Ben çok bastırarak fırçalamayı sevmiyorum, fırçası sert olanları çok can acıtıcı buluyorum. Başlığın da arkalara uzanacak kadar normal bi küçüklükte olmasını yeyliyorum. Humble da tüm bunları, tam istediğim gibi sağladı. Belki fiyatı biraz pahalı ancak sağladığı sosyal sorumluluk çok yerinde. Dolayısıyla bir alıyor ama birini de bir ihtiyaç sahibine hediye etmiş oluyorsunuz. Afili olup organik olmayan muadillerini daha da zengin etmektense çok daha yerinde bir harcama oluyor. Hem benim için bambu sapı ve renkleri çok estetik. Daha çok tercih sebebim. Deneyin derim zira bir şey kaybetmez, bir harcama ile bile birilerine çok şey katabilirsiniz.
Humble Brush'ın alışılageldik diş fırçalarına kıyasla hiçbir dezavantajı bulunmamaktadır. Ekolojik bambu fırça, seri üretim plastik fırçalarla aynı süre dayanıklılığını korumaktadır. Humble Brush ergonomik bir tutuş sağlayan pürüzsüz ve her daim şık tasarımıyla her banyonun olmazsa olmazı mükemmel bir aksesuardır. 
Humble Brush, yetişkinler için yumuşak, çocuklar için ekstra yumuşak diş fırçaları üretmektedir. Ayrıca BPA (Bisfenol A) içermediği kanıtlanmış fırça kıllarına sahiptir. Fırçaların kullanımında tavsiye edilen 3 aylık kullanım ömrüne sahiptir. Bitki bazlı başka bir materyal içermemektedir. Fırça sapları % 100 doğada çözünür bambudan üretilmektedir. Humble Brush fırçaları, şeffaf, doğada çözünür, tamamen bitkilerden üretilmiş paketler içerisindedir. Paketler %100 geri dönüştürülmüş malzemeden elde edilmiştir. 
Humble Brush yalnızca doğaya karşı duyarlı değildir. İhtiyaç sahibi insanlara da duyarlıdır. Her satılan diş fırçası için, ağız sağlığı ihtiyacı olan bir kişiye diş fırçası ya da alternatif ağız bakım ürünü bağışlamaktadır. Bağışlar, 'Humble Smile Vakfı' tarafından yürütülmektedir. 
Humble Brush diş fırçaları, Almanya'da 2016 yılının 'En İyi Sağlık Ürünü' ödülünü almıştır. Aynı zamanda 2015 yılında 'En İyi Organik ve Doğal Ürünler' ve 'En İyi Doğal Yaşam ve Ev Ürünü' ödülünün sahibi olmuştur.
'Basit bir gülümsemenin sebep olabileceği tüm iyilikleri asla bilemeyiz.' Rahibe Terese.