Balino / Anıl Basılı..

Ba ve Lino ile Anıl Bey’in instagram hesabı sayesinde tanıştım, iyi ki de tanışmışım, zira çokkk mutlu oldum :) Zaten çocuk kitapları seven (vakti zamanında çok da okuyamamış :( ) biri olarak yeğenlerim vasıtasıyla yeniden o dünyanın kapısını, bu sefer ardına kadar, hemi de renkli renkli açabilmiş biri olarak (son dönem çokça sekteye uğramış olsa da :( ) Balino’yu özellikle onlar için okumak istiyordum. Okudum da. Şimdi de çokça beğenmiş olarak onlara okumak, okutturmak için ip çekiyorum ;)
Özellikle de şu an 7 olan ortanca yeğenimin, o tatliş ötesi hayal gücüne çokça uyacağını ve çokça seveceğini düşünüyorum. Çünkü kavanozlara minik hayatları yerleştirip gözlemlemeyi, gökyüzü incelemeyi çok seviyor. Balino’daki kahramanımız da bunu, o güzel umutları ile çok güzel gerçekleştiriyor.
Benim adıma kitabın iki özel değeri ise: hem Anıl Bey’in imzasında bana ‘umut’ dilemesi oldu, hem de çok sonra, elime kitabı aldığımda kendimi çok umutsuz hissettiğim bir andı ve Lino’nun o çokça ‘umutlu’ sayfalarıyla gözlerim buluştu. Ben daha ne diyim ki..
Siz de fırsatınız varsa, benim gibi beklemenize gerek yok ise hemen tanıştırın ve tabii ki siz de tanışın derim, Balino ve umutlu hayalleriyle..

Comments

Popular Posts