kişiye özel fincanlar hazırlamaya, hem de evinizde ve tek bir kalem yardımıyla, ne dersiniz?


Bilen bilir, iflah olmaz bir Sharpie manyağıyım. Hoş, eminim Sharpie ile tanışan herkes de benim gibi ona bağımlı olmuştur. Dolayısıyla Sharpie ile olan her türlü DIY aktivitesi de benim için süper güzeldir. İşte bunlardan biri de kişiye özel fincan, tabak yaratılabilecek olan harika bir fikir üzerine temelleniyor. Ve işin en muhteşem tarafı ise bunun için sadece bir Sharpie, desensiz bir bardak/tabak ve fırın gerekiyor olması! Nasıl mı? İşte cevabı için hemen bu tatlı mı tatlı linke tıklıyoruz ;)

Comments

  1. Merhabalar, ben de Sharpie kalemleri arıyorum ancak yıkandıkça çıkıp-çıkmadığından emin olmak istiyorum. Kimileri tırnakla kazınınca çıktığını söylese de kimileri bozulmadığını iddia ediyor. Görüşlerinizi bildirirseniz çok memnun kalırım, sevgilerle :)

    ReplyDelete
  2. selamlar, ben denemedim ancak yazdıktan sonra fırında az biraz pişirince çıkmıyor diyorlar sitelerde. ben de buralarda bulamıyordum sharpie'yi. ebay.den falan almıstım. ancak gecen gun dr.com.tr'yi bi daha kontrol ettim, gelmis! bazı modellerine ulasabilirsin d&r'ın sitesinden. baska yerde bulursan bana da iletirsen deli sevinirim. coook opuyorummmm xoxo :)

    ReplyDelete

Post a Comment