DIY aylık kutuları ve daha nice TR'de olmayan aylık üyelik kutuları örnekleri..

Fark etmişsinizdir, geçen yıl keşfettiğimden beri aylık üyelikle çalışan sürpriz kutulara tapıyorum ve pek çok kez de bloguma taşıdım, taşıyorum. Şu an için sadece güzellik kutuları ve çocuk aktivite kutuları ile tanışabildim ancak onlar sayesinde tonlarca farklı kutu üyeliği olduğunu öğrendim. Umarım en kısa sürede bunların TR örneklerini de görebiliriz.
Aralarında en çok DIY, evde el işi aktivite kutularına taptım. Evet TR'de de çok yapan kişi var ancak ya malzemeleri satıyorlar ya da kendi yaptıkları el işi, ev yapımı ürünleri. Oysa ki bu kutular, aynı çocuk aktivite kutuları gibi, objeler-aktiviteler için gereken tüm malzemeleri size sunuyor, toplayıp ayağınıza postalıyor.
Ben şahsen el işi yapmayı, DIY projeleri çok seviyorum ancak gerekli malzemeleri bulmam çok zor oluyor. Bulsam da azı çok cüz’i bir fiyattan satılabildiği için tekil projeler-objeler için illa bir topar, toptan fiyatıyla alınmak zorunda kalıyorlar. Ee ben de seri üretim yapmadığım, sadece kendime bir tane yapacağım için, benim için çok fazla oluyor.
Kullanmayacağım, israf olacağı, evde nereye koyacağım derdine yol açacağı için almaktan vazgeçiyorum ve böylece yaratımımı hayata geçiremiyorum. Ancak bu DIY kutuları sayesinde genelde ayda 20 dolar gibi bir fiyata her ay eve sürpriz bir aktivite geliyor. Hem yaratım güdümü tatmin edebiliyorsun (mum yapımı, bileklik-bilezik yapımı, çerçeve yapımı vb.), hem de hiç aklında olmayan çok cici bir objen oluveriyor. Hem de kendi yaptığın, haute couture :)

Diğer sevdiğim kutu türlerinden biri de her ay eve organik snacks/atıştırmalık, yağ, baharat vb. ürün yollayanlar. Aynı güzellik kutuları gibi, bu sayede hiç bilmediğimiz markalar-ürünler tanınıyor, hem de bilinen/bilinmeyen ancak denenmek istenenler satın alma yapmadan test edilmiş oluyor.
Ve keşke ben üniversitedeyken olsaydı dediğim College kutuları. Tam öğrencilik döneminde ihtiyaç duyulan, tam da o dönemki kitleyi hedefleyen markalar tam denemelik boyutta (hızlı tüketim malı olanlar) ayağına geliyor, diğerleri de (eldiven, bere, çorap, kulaklık, ajanda vb.) bu sayede kendini tanıtmış oluyor, öğrenciler de hemen faydasını görebiliyor. Süper süpper....
Vee kadınlara özel, regli kutusu! Şaka gibi ama mumlar, çikolatalar, sıcak su keseleri, tütsüler gibi regli dönemlerinde bizi rahatlatan ürünler tam da regli olduğumuz hafta ayağımıza geliyor! istiyorummm bizim de olsunnn... eyy girişimciler kadınları duyun...:)
Ne deyim, inşallah en kısa sürede bizde de olurlar...:)

Comments

  1. Kutu işi TR'de nedense bir türlü rayına girmedi şuan takip etmeye çalıştığım Lilakutu varki onunda üyelik sistemi yok örneğin bu ay alamadım. Yukarıdaki kutular keşke burada da olsa her ay değişik marka ve ürünleri deneyerek tanıma imkanı oluyor. Yazıda belirttiğiniz gibi eyyy girişimciler duy sesimizi ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. aynen. ben de 2 aydır LilaKutu.yu yakalıyorum (yakalamaya calisiyorum!) ancak cok mesakatli.! bence degismeli en kısa surede. ve umarım sesimizi birileri duyar :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts