Song of the New Earth..

Kristal Tibet çanakları, diyapazon çatalı, solfeggio frekansları, hertz melodileri ve benzeri titreşime-frekansa dair tüm müzikleri ve onlarla ilgili müzik araçlarını hep, can Ayşe Tolga’nın Titreşimini Yükselt kitabı sayesinde öğrendim. Nitekim yine onun önerisi sayesinde de, tüm bu müzikleri ve onlara konu olan müzik aletlerini birleştiren ses terapisti Tom Kenyon’ın belgeselini izlemiş oldum ne mutlu ki.

Bir kere şunu belirtmem gerekiyor; filmin ne yazık ki şu an için Türkçe altyazısı bulunmuyor ve ülkemiz üzerinden de herhangi bir platformdan ya da malum yerler olarak adlandırdığımız film izleme sitelerinden de ulaşamıyoruz. Kendim tesadüf eseri YouTube’da altyazısız olarak yüklenmiş versiyonuna denk geldiğim için izleyebildim. İlgili bağlantıyı da buraya bırakıyorum. Amazon prime video’da İngilizce alt yazılı olarak yer alıyor olsa da Türkiye sınırları içerisinden onu izleme şansımız şu an için bulunmuyor. 

O yüzden de Türkçe alt yazısız olarak izlemek biraz sıkıntılı olabiliyor. Ancak çizimleri ile birlikte içine girdiğiniz zaman, anlama/dinlemek akışta kolaylaşıyor. Çizimler diyince durum şu ki; anlatımı kolaylaştırmak amaçlı filmde yer alan oldukça orijinal çizimler sayesinde çizimli bir kitaba bakıyormuş gibi hissediyorsunuz. 

Anlattıklarına gelince ise Kenyon’ın kendi kişisel uyanışını çok naif ve biricik bir dil içerisinde izliyorsunuz. Kendini bir yandan eğitimleri ile nasıl temellendirdiğini, bir yandan da ruhsal çalışmalarıyla nasıl ilerlediğini kendi sesinden öğreniyoruz.

Özellikle son bölümde dişil enerjinin dünya üzerindeki durumu ve yükselişine dair görüşlerini kendi yol arkadaşı ile birlikte aktardığı kısım beni en çok etkileyen bölüm oldu.

Tabi 2,5 saat içerisine yerleştirilmiş olan, Kenyon’ın sesinden şifa melodilerini dinlemek de ayrı bir keyif idi. O yüzden alt yazı olmasa da bir şekilde ortaya koyduğu anlatımı ana hatlarıyla kolaylıkla algılayıp izleyebildiğiniz için uygun olduğunuzda ben de size severek fırsat verip bakmanızı öneririm. 

Comments

Popular Posts