“Titreşimini Yükselt, Hayatın Değişsin” online atölye çalışması..

Hayatımda ikinci kez Zoom uygulaması üzerinden bir online eğitime daha katıldım. Öyle ki bu eğitim ilk duyduğumdan beri almayı çok istediğim ve fakat o dönem İstanbul’a gitme şansım bulunmadığı için alamadığım bir eğitim oldu. İşte ne olduysa hepimizin bildiği üzere bu karantina döneminde Zoom’un hayatımıza girmesiyle online eğitimlerin çok daha geniş bir çerçevede hayat bulmasına vesile oldu. Bu sayede de Temmuz’da Ayşe Tolga’nın kitabıyla aynı ismi taşıyan ‘Titreşimini Yükselt’ online eğitimi alma şansını yakaladım. Çok keyifli bir Temmuz günü, sıcak bir İzmir akşamı olması nedeniyle kendimi balkonda kurduğum ders masasında eğitimi alırken buldum. Öyle keyifli, öyle orijinal bir deneyimdi ki benim için, her hatırlayışımda çok mutlu oluyorum. Can Ayşe Hoca’mıza buradan da bir kez daha, buna vesile olduğu için çok teşekkür ediyorum.
Eğitimde neler vardı diye soracak olursanız cevabım şu olur: halihazırda, Ayşe Tolga’nın YouTube kanalındaki enerji çalışmalarını yapıyor ve onun öncesinde + devamında ve sonrasında + şu anda devam eden paylaşımlarını yakından takip ediyorsanız ve tabii ki hem bu ilgili kitabını hem diğer kitaplarını da okuduysanız, onların bütünsel olarak bir araya getirilmesinin bir versiyonu olarak bu eğitimi değerlendirebilirsiniz ya da kendim de eğitimi bu şekilde tanımlarsam çok daha doğru bir ifade olacak kanısındayım.
Bu bağlamda kitapta bir giriş niteliğinde bize aktardığı bilgileri kendi ağzından ve videolarla destekleyerek detaylandırdığını söylemem mümkün ilk etapta. İkinci olarak ise çalışmada, Ayşe hocamızla birlikte alışık olduğumuz üzere çok keyifli, canlı bir torus enerji çalışmasına da birlikte katılma şansını yakalıyoruz. Onun dışında belirtmek istediğim çok keyifli bir diğer husus da; çalışmaya kayıt olduğunuzda size gelen e-postanın içerisinde, eğitime gelmeden önce izlemenizi önerdiği birkaç bilgilendirici video-belgeseller mevcut. Onları da önceden izlemiş olarak geldiğinizde ve dediğim gibi kitabının da bilgisini taşıdığınız da, Ayşe hocanın canlı yayında bize aktardıkları, yapbozu tamamlayarak pekiştiriyor ve de eğitimi çok daha faydalı kılıyor. Bu açıdan kendi adıma çok büyük katkı sağladığım bir eğitim oldu. Zaten diğer eğitimlerini de alma niyetim bakiydi ve çoktan da var bu dileğim; bu eğitimin etkisi ve katkısı da benim onları çok daha fazla bir şekilde ve bir an önce almayı istememi arttırdı :) Dolayısıyla siz de benzer konulara ilgi duyan bir noktadasınız, bu eğitime katılmanızı severek önerdiğimi belirtmek isterim.

Comments

Popular Posts