Eril - Dişil Kartları..

Karantinamın 50. gününden selam olsun. Karşınızda, 40 yaşıma özel kendime yaptığım hediyem: ilk tarot kartlarım Kozmik Bilinç Okulu.  Hoş tarot dedim ama asıl ismi #ErilDişilKartları Hem de ülkemiz topraklarına özel olarak hazırlanmış olan ve bu niyetle hazırlanan ilk ve de tek kart seti. En güzeli de, bizi (ya da en azından beni) #erilvedişil açılımlarıyla tanıştıran Sevilay Hanım’ın @uranyenastrolog imzasını taşıyan iki ayrı desteden oluşan bir set. Yapımını ilk duyduğum günden beri heyecanla takip edip sunum tarihinin tam da doğum günü haftama geldiğini duyunca tamamdır dedim, bu sene kendime yapacağım sürpriz budur. Bin şükür ki çok da şahane oldu.
Her ne kadar geldiğinde paketimi açmam birkaç hafta, üzerine de kullanım videosunu izleyip yazılarını okuyup uygulamam da bir diğer birkaç haftayı almış olsa da her şey sonuçta zamanında oldu/olmuştur.
54+54=108 kartın her biri hem çizimleri, hem açıklamalarındaki metinleriyle ve hem de baskı kalitesiyle (kağıdından kesesine), öyle özenli öyle güzel ve öyle keyifli ki. Böyle bir kart setini ilk kez edinmem de etkilidir ancak şahsen gerçekten pek sevdim kendilerini. Bir de tabii ki öyle mistik ki.
Velhasıl, yavaş yavaş kendimi alıştırdıkça ve onlara alıştıkça, aralarda sizlere de birkaç kart çekerim diye düşünüyorum, ne dersiniz? Böyle bir niyet alayım mı?
Hatta şimdi bunu yazınca bir şey daha hasıl oldu içimde: sanırım 1.5+ yıldan sonra ilk kez hafif hafif yapabilirmişim gibi hissediyorum kendimi.. neyi mi?.. buradan size, ara ara Theta Healing ile his yüklemesini. Böyle bir şey de ister misiniz? Sever misiniz? Şimdiden bu iki minnoşluğu da kulağınıza çıtlatmış olayım dedim bu vesileyle.
Haydin sağlıcakla kalın, Hu’zurda kalın..
Paylaşım için çektiğim bu kareyi de o niyetle çektim desem. Fark edenler?

Comments

Popular Posts