Aykut Enişte..

Öncelikle itiraf etmem gerekiyor ki baş roldeki Cem G.’nu, her ne kadar bir gözüm ısırıyorsa da, tanımıyordum. Sanırım bir youtuber’imiş. Ancak ne zamanki sinemada bu filmin fragmanını izledim, çok sevdim. Kahkahalarla güldüm. ‘E geleyim ben bu filme bari’ dedim. Ertesi hafta ona bilet alırken de, ‘e geldik ama klasik Türk filmi olayı vuku bulmasın da, tüm esprileri fragmanda kullanmış olmasınlar inşallah’ diye de düşünmedim değil. Ve şükürler olsun ki öyle olmadı :) Hatta hatta ne sahnelerde bayağı bağıra bağıra güldüm desem :)
Oldukça naif, kendi hâlinde, küfürden uzak, Türk tipi gündelik yaşamın kanımca oldukça keyifli esprilerle bezenmiş bir öyküsüydü sunulan. Bilmem ben bayağı bir sevdim ve eğlendim. Hatta böyle arkadaşlarla falan bir daha izleyebilirim. Karakteri sevdim, kızı sevdim, hele kızın erkek kardeşine ve enişte sevdasına çok güldüm :), kızın ailesi de çabası :) hele o küçük yeğen yok mu akıllara ziyan. Anneyi ve ablayı çok beğendim. Çırak ise olaydı :) Özellikle Aykut’un kızgın olduğunda onu suçlama tepkisine bittim :)
Tabi ki bildik espriler, olası komiklikler de vardı ancak ben her hâlükârda oldukça keyif alarak izledim. Bence siz de gidin. Hem eğlenmiş hem öbür abuk Türk yapımlarındansa bu naif hikâyeyi desteklemiş olursunuz. 

Comments

Popular Posts