dört mevsim kestane isteyenlere.. Kestaneci..

Siz de eğer benim gibi, sadece kışın yemekle kestaneye doymayanlardasanız Kestane-ci tam sizlik.. Tabii ki taptazenin yerini tutmaz, her şey gibi, ancak kesinlikle kriz gidermeye bire bir. Geçenlerde Ege Çarşı marketin çerez reyonunda tesadüfen rastlayınce gözlerim yuvalarından çıkçak gibi oldu. Zira bu kış, doya doya yiyemediğim için paso kestane aşeriyorum. O yüzden görünce, gökte ararken yerde bulmuş gibi oldum. Fiyatı 4.75 TL. evet biraz fazla ama benim gibi kestane delilelerine yaz ortasında da bu zevki verdi ya helal olsun sonuna kadar..
Üzerinde, mikrodalgada 20 dk ısıtabilirsiniz diye bir öneri de var ancak hem mikrodalga fırınımız olmadığı için, hem de sağlık açısından çok zararlı olduğu için olsa da kullanmam ancak ben bildiğin ekmek ızgarasında 1-2 dk. ısıtarak deli güzel bir sonuç aldım desem ;)
Tadı, haşlanıp sosulmuş şeklinin aynısı. Zira o şekilde hazırlanmış ve kavrulmuş. Markanın sitesinde kestanenin ne kadar sağlıklı olduğuna dair geniş bir bilgi de mevcut. Kalorisi yanında bence faydası çok daha fazla.. Kim düşündüyse sonsuzzzzz teşekkürler...

Comments