Carol..

Evet yine bir dönem filmi olduğu ve ben hastası olduğum için zevkle izledim. Ancak gelin görün ki ne yazık ki çok beğenemedim :( Oysa ki (aman Yarabbi ne çok 'ki' kullandım :)) çok ümitliydim, zira adını çok duymuş, yenge oynadığı için de çok meraklanmıştım. Hem kendisine olan hayranlığım hem dediğim gibi dönem filmi olması nedeniyle, belki de (al sana bi 'ki' daha) umudumu yüksek tutunca işte yine olanlar oldu ve öyle çok sessiz sakin, çok yavaş ilerleyen, pek de aksiyonu olmayan bir film çıktı karşıma :(
Evet her iki kadın da çok iyi oynuyorlar ve sinema açısından her şey çok iyi ancak bence sorun yine kitaptan uyarlama sorunsalı! Okumadım ancak okuyanlar bence çok daha bariz anlamlandırabilir.
Hoş belki kitabın kendisi de  sessiz sakin, çok yavaş ilerleyen, pek de aksiyonu olmayan bir kurgudur ancak (hoş kitap okurken bu durum kanımca çok etkilemez) o zaman da aklıma; ee madem filmleştirince de böyle olacağını biliyordunuz ne diye çektiniz filmi diye bir soru geliyor!
Neyse anacım siz yine de en iyi kadına aday olduğu için izleyebilir ve kendi fikrinizi verebilirsiniz. Sonuç da o kadar da sıkıcı ve kötü değil.