BiKutuMutluluk Kırmızı kutusu..

Tam da sevgi ayına yakışır kıpkırmızı konseptiyle, BiKutuMutluluk cicileri evimizi kırmızı mutluluklarla sardı. Özellikle de kendi açımdan ne zamandır istediğim dört sürprizi ile beni deli mutlu etti.
Öyle ki ne zamandır yeni bir kırmızı ruj istiyordum ve bir türlü fırsat bulup kendime uyan bir tanesi bulmamıştım ki BiKutuMutluluk imdadıma yetişti ve tam da sevdiğim gibi mat tonunda bir kırmızı rujla beni deli sevindirdi! Hem de o çok sevdiğim keselerinin altın kalpli paketiyle! Çok ama çok tatlııı..
Benim için ikinci sürpriz ise kalemlik olarak kullanmayı planladığım 2'li kutular oldu! Zira daha geçenlerde yeni bir tarz kalemlik alsam mı diye düşünüp keşke BiKutu'dan çıksa diye düşünmüştüm! Resmen tam da istediğim gibi, hem çok tarz hem de öyle masamda fazla yer kaplamadan benim için inanılmaz fonksiyonel bir kalemlik setim oldu! Yine yeni sonsuz teşekkürlerrr mutluluk ekibimiz..
Üçüncü hayalim ise bez çanta idi! Zira bilen bilir tam tote bag delisiyimdir! Çok severim ve çok severek kullanırım. Geçen Mart kutusundan çıkan bahar kokulu BiKutuMutluluk çantamı tüm yaz çok ama çok severek kullandıydım. Yeniden bahar olsa kullansam derken, keşke yeni bir tane daha olsa onlardan diye düşündüydüm ki bu ay beni kutumda karşıladı! Siz çılgınsınızzz..
Ve gelelim diğer mutluluğuma. Ne zamandır, instagram'da gördüğümden beri kitap kolyelerden almayı çok istiyordum! Ancak bir türlü hangisi olsa karar veremiyordum. Ve Romeo ve Jüliet'i görmemiştim. Kesinlikle BiKutuMutluluk en ama ennn güzelini seçip bu ayki kutumuza eklemiş. Ve beni deli mutlu etti. Çok ama çok sevdim. Hem tasarımını hem de tam sevdiğim gibi zincirinin uzun olmasını çok sevdim.
Gelelim motto kartımıza ve 3 boyutlu kalbimize.. Tam ama tammm 14 Şubat'lık! Kesinlikle en sevdiğimiz kahve/çay keyiflerimize insta fotoğraflarımızda ve favori kitap paylaşımlarımıza da eşlik etmelik konseptte. Tasarımı ise kesinlikle kalp kalp kalp...
Kırmızı konseptli BiMutlu Dergi'miz ise çok güzelll... Hele içersindeki kalpli origami bir harikaaa, resmen kendimi kaptırdım, tüm en sevdiğim kağıtları birer kalbe dönüştürdüm bile ;) (yakında instagram'da ;) deeermişim :) )
Kısacası kırmızı kutu beni mutlu kalplere boyadı, havalara uçurdu ;)

Popular Posts