Vampire Diaries - Katherine Pierce'ın muhteşem ötesi spor body-ceketi..

Artık duymayan, bilmeyen yoktur bir vampir-sever / vampir-hayranı olduğumu :) O yüzden de pek tabii The Vampire Diaries'i izliyorum. İlk sezonlardaki kadar sevmesem de Damon Salvatore aşkına ;) hala takipteyim. Ancak bu sefer konu başka!
Geçenlerden 5. Sezon'un 10. Bölümü'nü izledim, yani sezon arası finalini. Ve Katherine Pierce karakterinin spor yaparken giydiği takıma ve en en ennnnn çok da spor cekete resmen tapındım! İnanılmaz yaratıcı, düşünülmüş, pratik bir rötuşla bir spor ceket ancak bu kadar arzu nesnesi olur. Uzun kolun tam bilek kısmı, az daha uzatılıp tam baş parmak üzerinden bir delik açılmış! Böylece hem hareket halindeyken kol sıvanmıyor-toplanmıyor, hem bence acayip cool duruyor :) En kısa sürede diğer markaların da taklit etmesini bekliyor, hatta pazara düşmesini umut ediyorum.
Zira yabancı OndaGördüm sitelerinin yönlendirdiği üzere dizideki ceket Lululemon marka ve 108 dolar-cık! Tabii kadın o kadar zayıf ve fit olunca bir başka güzel duruyor, siyah şapka, renkli body ile dehşet bir kombin oluşturuyor. Bu da beni paylaşmadan edemememe zorluyor ;)

Comments