LilaKutu Aralık / yılbaşı keşif kutusu..

LilaKutu yine yapmış yapacağını ve deli güzel bir Aralık kutusu hazırlamış. Beklediğimize değen bu kutuda, her şey yılbaşı konseptine uygun renklilikte ve şıklıkta olmuş :) Neler neler mi konmuş...
  1. Bir kere ozon içermesi ve sabun barındırmaması nedeniyle kafadan 10 puanlık bir ürün bence. Kokusu dehşet güzel ve yüzü inanılmaz güzel temizliyor. Bilmiyorum ben çok beğendim, çok hoşuma gitti. 
  2. İyileştirici etkisinden dolayı shea yağı içermesi, sentetik kimyasal ve koruyucu içermemesi, hızla emilmesi nedeniyle çok sevdim ancak kokusu yok gibi bir şey, sürülmesi zor (pütürleşiyor, toplanıyor), hemen emilmesine rağmen o an sanki yağlıymış hissi veriyor. Sonuçta krem-losyon değil, o yüzden bunlar doğal ancak ben yine de pek hoşlaşmadım :(
  3. SLES, SLS ve boya içermediği için çok sevdim, güzel de temizliyor, kokusu da güzel. Sevdim yani :)
  4. Organik olayına girdiğimizden beri hiç normal parlatıcı kullanmamıştım ancak bunu görünce içindeki ışıltılar ve rengine bayıldımmmm.. O yüzden dayanamayıp kullandım! Dudakta o kadar güzel duruyor ki! Rengi müthiş, topaklanma, yapışma yapmıyor ki.. Süpperrr..
  5. Yine ozonlu olması ve çay ağacı yağı içermesi nedeniyle çok sevdim. Direk ayağı ferahlatıyor, hemencecik de emiliyor, yağlatmıyor. Ozon etkisi bakalım nasıl olacak ;)
  6. Kullanımı çok pratik. Ben yıkaması zor olur diye duşta kullandım. Çok rahat oldu. Sanki temizledi, etkili gibi geldi ancak bir süre daha kullanınca tam anlaşılır sanırım. Ama böyle bir ürün olması, bilgilendirme açısından çok iyi. İyi bir stratejik pencere yakalamış marka ;)
  7. Yılbaşı gecesine özel kıpkırmızı, zaten hali hazırda ojelerimin çoğunluğunu oluşturan bir markanın sürpriz ojesini görmek çok güzeldi :)
  8. Hep çok isteyip denedim ancak hiç yapamadım. Bunun ise altın sarısı-toz pembe rengi beni benden aldı. Tam bir yılbaşı sürprizi, yeni yıl hediyesi oldu bana..
Veee son olarak da herkese, Lila Shop'ta kullanmalık 10TL değerinde 100 Lila puan hediye!...
Kısacası, gri simli kurdelesi ve tabii ki lila gülü ile çok şık, çok cazibeli bir paketle bizi karşılayan LilaKutu Aralık kutusunu çok sevdim :)

Comments