Dexter.. son sezon..

Adını ilk duyduğumda ne olduğunu bilmiyordum; izleyen kişi, 'aa kesinlikle bak' demişti. 'Evet duydum ama hiç izlemedim, konusu nasıl?' diye sormuştum. 'Sadece kötüleri öldüren bir seri katille ilgili, hem de kendisi polis olan' demişti. Duyar duymaz 'wow ne kadar yaratıcı, amma konu ama' demiştim içimden ve en kısa sürede izlemeye başlamıştım.
O zaman daha yüksek lisanstaydım. Şimdi ise doktoram biteli bir yıl oldu! Ve Dexter son sezonu olan sekize, geçtiğimiz Pazar start verdi. Ve hemen ben de bir gün sonra HD olarak ve Türkçe alt yazısıyla Yabancı Dizi İzle sitesinden dün gece izledim ve tek kelimeyle tapındım.
En başta söyleyim Dexter yaşlanmış. E kolay değil, 8 sezon. Ben bile yaşlandım. Suratı, vücudu hafif toplanmış, irileşmiş hafiften. Tam 50lere gelen birinin haline alma yolunda ilerlemiş.
Ama gel gör ki dizi, her sezon yaptığı gibi paso şaşırtmayı başarmış. Bi kere Chartlote Rampling çok yakışmış, konuk oyuncu olarak. 
Bir dizi ne kadar yaratıcı bir zihnin ürünüdür ki her sezon her bölüm bu kadar güzel, bu kadar şaşırtıcı, bu kadar tahmin edilemez, fikir yürütülemez sürprizlerle, konu akışıyla işlenir şaştım kaldım.
O son sahne beni vurdu bitirdi.. Hiç izlemediyseniz çok şanslısınız. Zira önünüzde dolu dolu bir 7 sezon var. Hiç durmayın başlayın derim..

Comments

Popular Posts