BiKutuMutluluk Papatya kutusu..

Papatyaya dair her şeyi seven çünkü o çiçeği çok seven biri olarak BKM Papatya kutusunu açtığımda, artık nasıl bi psikolojik şeyse sanki bi buket papatyayı kucaklamış da kokusu burnuma gelmiş gibi oldu :) Nasıl oldu bilmiyorum ama harbiden papatya kokusu geldi burnuma :)
Neyse ben gaipten kokularımı geçip esas meseleye, mutlu sürprizlerimize geleyim :) Öncelikle motto karttan hemen bahsetmem gerek, çünkü sadece tasarımı ve renkleriyle değil, çok feci bir şekilde sözüyle vurdu beni. Knock out! Öyle ki tam da yalancı baharlarla ve gelmeyen baharlarla dövüştüğüm bi dönemde kutunun kapağını açar açmaz bana gülümsedi ki gözlerim doldu desem :( Gülmeyin vallahi, öyle oldu. Napayım bu bahar beni hiç olmadığı kadar feci vurdu :(
Geçelim bu konuları..
Bi kere yine BKM ekip içimi okumuş gibi bir poşet yonca tohumuyla beni yine çok şaşırttı. Çünkü daha geçen hafta ‘keşke o ilk tohum çıkan BKM mimoza kutusu gibi tohum olsa da eksem’ dediydim desem! Şaka gibi resmen. O yüzden süs yoncası sürprizine çok sevindim. Hele ki ona aktivite arkadaşı olan papatya önlük tam balkondaki hobi bahçemizde formamız olabilecek şekilde :)
Aynı şekilde, tabii ki papatya çiçeğini ilk düşündüğümüzde aklımıza gelen oyunu güzeller güzeli bir rozet-broş olarak görmek çok güzel oldu. O kadar tatlı ki. Sanırım ben tüm BKM pin’leriyle aşk yaşıyorum :)
Aşk yaşadığım bir diğer BKM cicisi ise her daim o tatlı etiketleri. Bu seferki şeffaf papatyalılar ise dehşet güzel. Vallahi şu yazıyı kaç gün sonra yazıyorum hâlen birini dahi kullanmaya kıyamadım. Belki de tam da bahar tadında bi günü bekliyorumdur, günlüğümde çiçekler açtırmalık ;)
Papatya konseptimiz bir de bizi gerçekten kokulu bir sürprizle devam etmiş desem. Tam da metinde yazdığı gibi eski nostaljik günleri hatırlatan, nereden nasıl bildiğim ama aklımda bir şekilde kalmış olan Aseptine marka krem çok orijinal bir sürpriz oldu. Bir Birchbox ve Lilakutu keşif kutusu sever olarak böyle miniklikleri sevdiğimi biliyorsunuz zaten :)
Yine beni bilenlerin bileceği üzere bir fular manyağı olarak hiçbir zaman hayır demem bir yenisine :) Tabii BKM olanların yeri başka ;) o yüzden püsküllü Papatya kutusu fuları da renkleriyle baharı karşılıyor bence :)
O zaman ne diyim ben, inşallah hiçbir baharı kaçırmadığımız ve hep çiçek açabildiğimiz mevsimler olsun...

Comments