Kocan Kadar Konuş..

Öncelikle baştan söyleyeyim çok daha fazla gülmeyi çok daha fazla zeki espri barındırmasını bekliyordum. Bir de hemen belirtmeliyim ki ben kitabı okumadım. O yüzden film değerlendirmem tamamen sadece film temelinde onu da en başından söyleyeyim.
Tüm bunların dışında belki de biraz akademik iletişim geçmişim nedeniyle filmdeki ürün yerleştirmeleri hemen fark ettim. Her ne kadar bunları hemen fark etmem, onların çok da başarılı yerleştirilemediğinin göstergesi olsa da bence en azından konu bağlam anlamında oldukça başarılı ürün yerleştirmelerdi.
Bunun dışında biz artık çok keyifli hafif eğlenceli vakit geçirten romantik komediler yapılabildiğini görmek çok güzeldi.
Diğer taraftan nedense Ezgi Mola'yı ne kadar beğendiysem erkek başrolü (adını bile hatırlamıyorum) pek sevemedim. Karakteri oturmamış sanki zorla oynattırılıyormuş hissi verdi bana. Bir de kitabı okumadığım için midir neden bilmiyorum erkek karakter çok havada kalmış gibi geldi bana. Nerden çıktı nasıl çıktı neden çıktı geçmişi nasıl vb. birçok soru cevapsız kaldı.
Sonuç itibariyle sadece Türklerin hatta sadece Türk kadınlarının anlayabileceği espriler anlamında oldukça keyifli bir filmdi benim için.