Bridget Jones: Mad About The Boy / Helen Fielding..

Ve hemen ama hemennnn gidip almanız ve hemen ama hemen okumanız gereken bir kitap. Hiç öyle kalınlığı ve İngiliz İngilizcesi ile yazılmış olması gözünüzü korkutmasın (zira benim öyle oldu) ancak başlayınca ve hemencecik kaptırınca neredeyse 3 günde 400 küsura yakın sayfa bitiverdi!
Çok güldüm, kaç kez kahkahalar attım, yarıldım, çok ama çokkk eğlendim... size aldığım keyfi anlatamam.
Keşke bir an önce filmi olsa diye sabırsızlıkla bekliyorum ancak şimdilik bir anlaşmaya varılmamış ve bir dedikoduya göre, olursa da Bridget'i Renée Zellweger oynamayacakmış!
Neden derseniz, yazar, kitabın teşekkürlerinde ona yer vermemiş! Ama bazıları da vermemesini, diğer oyuncular gibi onunla dost olmamasına bağlıyor!
Bridget'i boş verin de esas yeni 2 erkeğimizi kimler oynayabilir onun heyecanı sardı beni! Ancak bir türlü bulamadım kafamda!
Neyse siz en iyisi mi çekimler başlamadan kitabı alın bitirin derim. Zira filmi beklemeye gelmez. Kitap bildiğiniz gibi değil. Çokk güzelllll...
Not: Resmi, okumak üzere büyütmek için üzerindeyken sağ klik yapıp yeni pencerede ya da tab'de aç komutu verin. Açılınca, sayfa üzerinde ya da masaüstünüze alıp büyütebilirsiniz ;)

Comments

Popular Posts