Bir Yılbaşı Hikayesi / Buket Uzuner..

İki Yeşil Susamuru'nu lisede okuduğumda o kadar sevmiş, o kadar etkilenmiştim ki hemen gidip bulabildiğim tüm Buket U. kitaplarını alıp sırayla okumaya başlamıştım. Hepsini de yine çok beğenmiş ve artık bir Buket U. hayranı olduğuma, bundan sonra paso takip edeceğime karar vermiştim. Hele ki herkes gibi benim de Kumral Ada ile hayranlığım delicesine perçinlenmişti.
Ancak ne olduysa oldu ve bu hevesim Gümüş Yaz Gümüş Kız kitabına kadar sürdü. Nedense onla başlayan ilgisizliğim bir dahaki yeni kitapları almak istemememe sebep oldu. Aslında Gümüş Yaz'ı da çok beğenmiş, üzerine de Buket U. okumayı çok özlemişim diye not düşmüşüm. Hatta görünce hatırladım, İdefix'ten ön siparişle alınca adıma özel imzalı kopyasını edinmiştim!
Sanırım araya 2 tez girince ben de kopmuşum, işte anca anca kendimi toparlıyorum.
Böylece de hadi dedim ne zamandır okumamışım Buket, bir okuyayım. Dr.com.tr'de görünce attım sepete. İyi ki yapmışım. Çocuk kitabı gibi görünse de, çok da kısa olsa, tadı feci şekilde damağımda da kalsa da, delicesine hemen devamını okuma isteği uyandırsa da şiddetle sizin de aynı hislerle yanıp tutuşmanız için tavsiye ediyorum.
Çok güzel çok cici çok meraklandırıcı, tam Buket U. kitabı... Lütfen hemen devamını yazınnnnn, çok merak ediyorum......

Comments