Birchbox - Free For All

Ve sonunda Birchbox'larıma kavuştum. İlk çıktığında deli sevindiğim ve anında sipariş verdiğim, büyük bir tesadüf eseri tam da ablamın arkadaşının onu ziyaret ettiği döneme denk gelmesiyle, onun İzmir'e dönüşünde hemencecik kavuştum, special edition Birchbox kutum: Free For All.
Adı üstünde içindeki tüm ürünler; paraben, sulfate, petro kimyasallar ve GDO içermeyen nitelikte! Birchbox'ın sitesinde bu tarz ürünleri bir araya getirip topladığı kategorileştirmesini takiben böyle bir kutu yapmaları deli güzel.
Bu arada unutmadan, isterseniz halen satışta! 44 Dolar ancak değer!
Zaten tonla beauty box by mail arasından Birch'u seçmemin en başta nedeni, doğal ürünler ağırlıkta olmasıydı. Bu kutu da kararımın doğruluğunu kanıtladı, bir kez daha.
Öncelikle FEED marka bir küçük çanta hediye. Zaten 2 yıl önce bunun büyük tote bag modelini Whole Foods Market'tan bayıla bayıla almış ve deli beğenmiş, memnun kalmıştım. O yüzden buna da çok sevindim ve kavuşunca tapındım. Bu proje markayı bilmiyorsanız inceleyin derim, deli süper. Çok kaliteli ürünler ve satışı aç çocukların beslenmesine gidiyor. İlk duyduğumdan beri bizde de olsun diye hayıflanıp duruyorum :( Biraz pahalı normalde ancak o kadar kaliteli, o kadar orijinal, o kadar kullanışlı ve güzel ki anlatamam...,
Diğer ürünlere geçecek olursam:
Lov Organic çaylar bir harika. Zaten daha önceden duymuş ve çok sevmişti. Tapındım :)
Organik dudak koruyucu, sanki dudaklarıma kakao sürüyormuşcasıma doğal. Bayıldım, hatta lip tint ama yanak için kullandım :) organik diye :)
Organik göz kalemimi daha kullanmadım ancak doğal olduğu için tek geçiyorum.
Kömür özlü! yüz temizle ise olağanüstü....bayıldım... Cam şişede ve bir ama sadece bir damlası yetiyor ve inanılmaz güzel temizliyor, hiç kurutmuyor ve muhteşem kokuyor. Çok ama çookkk beğendim...
Karma Organic Spa organik aseton da bir harika. Hafif yağ gibi ama değil. Kokusu muhteşem. Tea tree aromalı. Ojeyi de çıkarıyor vallahi. Daha önce ablamla denemiştim bir başka markanın Esssie'yi çıkarmamıştı ama denemedim, bu gayet rahat çıkarıyor. Hatta oje yokken de sürüyorum, tırnaklarım beslensin diye :)
Jurlique parlatıcı serumun da kokusu dokusu birer harika. Çok ferah, hemen emiliyor, hiç yağlı değil ve çok rahatlatıyor cildimi.
Kısacası ben bu kutuya taptımmmmm... thanx Birchbox.. ;)

Comments