Yeşil..Beyaz...En büyük Bornova Belediye..

Öncelikle yazmam gerek, maç bildiğiniz bir maç değil çünkü maç BJK ve Bornova Belediye Spor basketbol takımları arasında geçen 1. lig maçı. Maç bildiğiniz gibi bir maç değil..zira takımlardan biri benim fanı olduğum koskoca Kara Kartal...ve diğeri ise resmen memleketim! Şaka gibi...yaklaşık 4 aydır görmediğim caaanım İzmirimin biricik Bornovasının naçizane takımı. Sen büyü büyü de basket takımını birinci liglere çıkar da kalk BJK’ye rakip gel. Jale de tutsun İzmir’lerden gelsin, tam da onun geldiği döneme bu maç denk gelsin ve sen tut biricik Goncacım bu maça davetiye ayarlar. Hani istenen denk gelmez bir olasılık.. Ben 30 senemi Bornova’da geçireyim, o kadar istememe rağmen bir (küme düşen) futbol takımının maçına bile gidememiş olayım ve gurbet ellerde Bornova’mın basket maçını izleyim:) Hem de ne maç... llk 3 çeyrekte açık ara farkla önde olup, resmen BJK’yi zorlayan ve son devrede maçı (ne yazık ki) veren bir maç.. Hani o azmandut tipli, mavi dev spor ayakkabılının ilk 3 çeyrek eline alıp da basket yapmadığı bir top yokken, son çeyrekte hiç ama hiç oynayamaması, bir sayı bilem atamaması beni düşündürtmedi değil! Açıkça söylemem lazım, rakip takım BJK olsa da bilemedim :s.. Ama helal olsun Bornova’ya deli iyi bir maç çıkarttı. Koçu ve ekini çıldırdı resmen ama olmadı. Gönlüm bu maçta (itiraf ediyorum) Bornova’dandı ama olmadı be yeşil-beyazlar, olmadı...
Not 1: (Goncacıma selam olsun) Chatman acayip moral bozukluğuyla dolu bir maç sergiledi. Suratı, sayı kazandıktan sonra hiç gülmedi.. çok ama çok üzgündü. Biz şahsen, onun pozisyonuna taaa NBA’lerden 4 milyon dolara getirtilen Iverson’a yorduk sebebini, onu demeden geçemiycem..
Not 2: Bornova’nın 20 numaralı, kesin Alaman olduğu kanaatinde olduğum oyuncusundan resmen korktuğumu burada açıkça belirtmem gerek. Söylemeyim dedim ama Goncacım da deyince emin oldum, resmen kötü bir Dexter tipliydi. Hani ıssız sokakta karşılaşsam kesin korkarım. Bu kadar suratsız, agresif, kaba ve korkutucu bir basketçi görmedim bunu da diyim..







Comments

Popular Posts