Emmy'den bana kalanlar.. / The things left behinde Emmy to me..

Benim için 2010 Emmy ödüllerinin kırmızı halı geçidinden aklımda kalanlar şu şekilde sıralanabilir:
For me, from Emmy 2010 awards, the things stayed in my mind can be ordered like this here:
Atelier Versace Bahar 2010 koleksiyonundan güzeller güzeli mavi deniz dalgalı elbisesi, Miu Miu ayakkabıları ve Cartier mücevherleriyle January Jones bence gecenin hem en güzeli hem en güzel giyimlisiydi. Gerçekten dizideki hali gibi bir Barbie bebek gibi güzel ve sevimli Bayan Betty Draper;)
With her beyond beautiful blue, sea waved Atelier Versace spring 2010 collection dress, Miu Miu shoes and Cartier jewellery January Jones was the most beautiful dressed and the most beautiful woman of the night to me. Like his standing in Mad Men, Ms. Betty Draper is as pretty and beautiful as a Barbie doll.
Yine Mad Men dizisinin oyuncularından Christina Hendricts da, lila renkli Zac Posen Resort 2011 koleksiyonundan elbisesiyle, kendisinden ünlü göğüslerini tüm açıklığıyla gözler önüne seriyordu.
Again from Mad Men series Christina Hendricts wih her lilac Zac Posen Resort 2011 collection gown, showed bravely her breasts which are more famous than herself.
True Blood’un şanslı! Garsonu Sookie nam-ı değer Anna Paquin, Alexander McQueen imzalı elbisesiyle arz-ı endam etti etmesine de tek kelimeyle elbise “olmamıştı”!. Sadece ipli bilekliklerini ve yanındaki yakışıklıyı beğendim o kadar;)
True Blood’s lucky waitress Sookie, a.k.a. Anna Paquin was with an Alexander McQueen gown n the red carper but with one word “it did not”!.. I just liked her rope necklaces and the handsome standing next to her;)
Hâlihazırda sırf onun için post yaptığım Prada’nın meşhur taşlı elbisesini yine yine ama bu sefer Tom Hanks’in karısı Rita Wilson’ın üzerinde olmasıydı. O kadar beğenmeme rağmen artık bana bile gık geldi görmekten bu elbiseyi. Hele bi de Bayan Wilson takımın devamı taşlı ayakkabıları da giymemiş mi, tam avize kıvamındaydı tabiri caizse!..
The famous Prada crystal net dress which even I made an individual post for it, was on someone, this time on Tom Hanks’s wife Rita Wilson. Although I like that dress, I had enough of it. Much worse was that Ms. Wilson had worn it with its suited crystal shoes but with all these she was like a chandelier!.
Son olarak, tabii ki gecenin en en yakışıklıları caaanım Eric ve Bill idi. Yine o meşhur bakışlarını kırmızı halı üzerinde de bizden eksik etmediler.. İyi ki varsınız çocuklar...
At last, of course the most charming guys were Eric and Bill. Whit their famous looks we used to see on silver screen was upon us again, on the red carpet this time.. Thanks Goodness you are on earth..

Comments

Popular Posts