Bereket Sende / Ayşe Tolga..

Veee İyilik Sende kitabının yeni güncellenmiş versiyonunun ardından bizimle buluşan, yepyeni Ayşe Tolga kitabımız Bereket Sende oldu. Gerçekten de bereket olgusuna bence daha önce hiç yaklaşılmayan bütünsel bir açıdan yaklaşarak; özellikle de büyük bir bölümünde, daha önceden bilmediğiniz uygulamaları bizlere sunduğunu hemen müjdelemek isterim.

Bu kapsamda hem bereket olgusunun gerçekten ‘gerçekte’ ne olduğunu (bereketin sağlıkta, ilişkilerde ve aşkta, kariyerde ve eğitimdeki karşılığını) aktarıyor; hem de berekete dair ruhsal ve enerjisel boyutta blokaj yaratan bilinçaltı kodlarına değiniyor. İlgili negatif kodları gerek nasıl tanımlayacağımız, gerekse de nasıl temizleyeceğimiz  konusunda yöntemleri, ritüelleri ve çalışmaları da bizlere aktarıyor. Nefes egzersizleri, enerji çalışmaları, EFT, aromaterapi, numeroloji, feng shui, dua, mantra, ses şifası, olumlamalar vb. teknikleri bu bağlamda bizler için detaylandırmayı ihmal etmiyor. Ayrıca tüm bunların nasıl işlerlik gösterdiğinin bilimsel alt yapısını da aktarıyor.

Bir de bu kitapla birlikte ilk kez, kare kod (QR kod) aracılığıyla, ilgili çalışmaların videolarını da izleyebildiğimizi belirtmek isterim. O yüzden çalışmaları okuyarak ‘doğru mu anlamışım, doğru mu pratik ediyorum’ endişesine düşmeden, Ayşe Tolga’nın kendi videoları ile görerek öğrenmek gerçekten çok pratik ve faydalı. 

Ayrıca Ayşe hocanın tüm kitaplarında olduğu gibi bunda da oldukça anlaşılır bir dille; korku frekansının ve ayrılık bilincinin ne olduğunu, sevgi enerjisini, sağ beyin odaklı çalışmaların önemini, tüm fiziksel bedenlerimizin anlamlarını (ve tabii ki her birine dair ilgili enerji çalışmalarının) okuma şansına sahip oluyoruz.

Özetle bereket olgusuna çok boyutlu bir bakış açısıyla yaklaşan Bereket Sende; bereketin arttırılmasına dair bir ritüele veya sözlerin tekrarına indirgenmiş ‘sözde’ aktarımların neden işe yaramadığını açıklamakla kalmıyor, olması gerekeni tüm açıklığıyla ortaya koyuyor.

  • Zenginlik bilinci, her şeyden önce, doğası gereği bollukta olduğumuzu hatırlamakla ilgilidir. 
  • Kıtlık bilinci ise içinde yaşamamız için kodlanmış, tüm şifanın, bereketin, zenginliğin
  • bizim dışımızdaki bir şeyden bizlere verilecek olan bir şeymiş gibi, sadaka şeklinde almamıza yönelik kodlanmış üç boyut realitesini geriye sarmamıza, tersine döndürmemize yol açar. [s. 73]
  • Siz sadece enerji seviyenizi bereket bilinci seviyesine getirin, çapa, hizalanın ve köklenin. [s. 77]
  • Bolluk zihniyetine sahip olmayı seçtiğiniz zaman her şey bir olasılık haline gelir. 
  • (.....) Ancak bolluk akışı içinde olmak, her zaman çok paraya sahip olmakla ilgili değildir. Maddi bolluğa sahip olmak, ama bir şekilde ona köle olmak gerçek bolluk içinde yaşamak değildir. Gerçek bolluk içinde yaşadığınızda kendinizin, evrensel kaynaktan geldiğinizi hatırlarsınız. Bu da yaratıcının bireysel bir tabiri olduğunuz anlamına gelir. [ss.168-169]
  • Bolluk seviyenizi gösteren en iyi ölçülerden bir tanesi içinizde hissettiğiniz huzur miktarıdır. Evrenin akışıyla ne kadar hizalı olursanız, varlığınızın özünde sakinlik ve uyum hissetmek adına ilahi olanın zahmetsiz bir şekilde sizin içinizden akmasına o kadar izin verirsiniz. [s.169]

Comments

Popular Posts