DeneBunu - Aralık 2016 kutusu..

Evet geç oldu ancak ben de sonunda DeneBunu.com sitesine üye oldum ve Aralık itibariyle ilk kutuma ulaştım. Sosyal medya üzerinden gördüm ki herkese çikolata, gofret giderken bana deterjan geldi :) Acaba bana bir şey mi demek istiyorlar diye düşünmedim değil :)
Şaka bir yana, eksik çıkan (CH Alpha Kollajen-Hidrolizat ) ürün dışında çok beğendim.
Zira benim çok beğenerek kullandığım iki marka çıktı içinden, öncelikle. 
İlki Bref-Poweraktiv idi. Öyle ki, bu ürünü kullanana kadar, abartmıyorum ama piyasadaki tüm muadillerini kullandım ve hiç mi hiç memnun kalmadım. Ancak Poweraktiv temizleyici, hem kireç anlamındaki etkinliği, hem de kokusu ile muhteşem. Gerçekten abartmıyorum. Hem ben hem annem gözle görülecek kadar belirgin bir şekilde fark ettik, birbirimizden habersiz olarak. Önceki tipi için de bu böyle idi. Zaten yazın, yeni tipinin çıktığını görmüş ve bize ne zaman gelir diye beklemeye koyulmuştum. O yüzden Denebunu’dan yeni Pine (çam) kokulu tipinin çıkması ve geldiğini duymak süper oldu. Kesinlikle kullanın. Parasına kesinlikle değiyor. Broşürde yazan tüm özelliklerini sonuna kadar taşıyor. Sadece Migros dışı marketlerde bulmakta çok zorlanıyor o kadar. Dağıtıma duyurulur..
Gelelim kullandığım diğer marka olan Dr. Beckmann Renk Koruyucu Mendil. Böyle bir ürünün varlığını ilk duyduğumda inanamamış ve bizde olmadığını duyduğumda çok üzülmüştüm. Markette ilk karşılaştığımdan beri de sadece bu markanınkine rastladım. Neyse ki çok memnunum. Kesinlikle etkili bir ürün. Siz de sık sık az çamaşırı, renkli-beyaz karışık atanlardansanız benim gibi, kesin kullanın derim. Hatta kurutma makinesinde de kullanıyorum, zira oraya da ıslakken atıyoruz çamaşırları, o yüzden orada da karışma ihtimali var. Aklınızda olsun. Bu arada Dr. Beckmann markasının kalem tipi acil leke çıkarma temizleyicisi de var ve o da çok memnun kalarak kullandığım bir ürün. Benden söylemesi ;)
Üçüncü (ve benim için son) ürün ise Persil’in gül kokulu sıvı çamaşır deterjanı Power-Jel. Kullandım ve kokusunu çok da beğendim. Harbiden hafif ve hoş bir gül kokusu. Güzel de yıkadı ancak ben tercih etmiyorum bu kadar kimyasal olanları. Doğal, bitki tozlu, bebe deterjanı tipli olanları alıyorum, markasına bakmadan. O yüzden bunu fazla in-organikliği nedeniyle ne yazık ki bir daha tercih etmem.
Son olarak Denebunu aboneliği konusunda ise çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim. Zira halihazırda eski bir FikriMühim üyesi olarak, direkt yorum yazmaktan ziyade, birebir cevapları aranan-istenen soruları yanıtlamak çok pratik geldi. Bazı yorumlarda ekstra eklenebilecek not sekmesi vardı, bunun tüm ürünler için standart olması isterdim, o kadar. Bunun dışında, tek bir kutudan tek bir ürün-marka çıkması yerine birden çok çıkması bence çok iyi. Daha iyi bir uygulama. Teşekkürler Denebunu ;)