Jess mi Kelcy mi?!

bu hafta tesadüfen yeni bir diziyle karşılaştım: Dating Rules from My Future Self..
uygulama (app) geliştirme uzmanı kızımız Kelcy'nin hayali projesinin bir anda kendisi adına gerçeğe dönüşüp ilişkilerinin çok daha iyi bir yoldan gitmesi adına 'gelecekteki Kelcy'nin ona iPhone üzerinden paso text atması ve hayatını bir anlamda o mesajlar doğrultusunda yönlendirmesi üzerine...biraz weird kabul ama en azından çerezlik bişi çıkmış ortaya.
ancak her şeyden öte bence biraz kötü bir noktası; kızımız Kelcy'nin feci derecede 'new girl'deki Jess'le olan benzerliği!! saç, giyim tarzı, arada taktığı kalın siyah çerçeveli gözlükler, espritüelliği, uzun bir ilişkiden yeni çıkmış olması, dibindeki doğru adamı/aşkı bir türlü görmüyor olması, akıllı ve güzel olması...liste sürdürülebilir...
bi de buna Sex and the City'nin 4lü değil 3lü kız arkadaş çetesi konseptini ekleyin;
kısace formülasyon şöyle: New Girl + Sex and the City = Dating Rules from My Future Self...
bir de dizi babalar gibi Ford sponsorluğunda ekrana geliyor! hiç bu kadar aşikar, kör gözün parmağına bir ürün yerleştirme görmemiştim..e kız dizisi olmasından mütevekkil Revlon, Quattro (Gillette'in rakibi) ve Garnier gibi diğer baya baba markalar da açık açık yerleşmiş dizinin dört bir köşesine..
bence sorun yok. zira bilmediğimiz ürün ve/veya modelleri görmüş oluyoruz..(bknz. Quattro'nun pupik şekillendirici aparatı!! gel de tabii bunu TR'de bir diziye, hadi olmadı filme yerleştir...amanın diyim..amma tantana kopar.. neyse biz öğrenmiş olduk;) in the basket;)) 
dizi şimdilik ilk sezonu ile nette. 9 bölüm var. zaten tanesi 7 dk. sürüyor!! şaka gibi...Dizimag'den seyredebilirsiniz (tr alt yazısıyla;)
böyle sıcak yaz günlerinde; hadi kafamı dağıtayı iki güzel kıyafet yakalarım* belki, biraz da güleyim derseniz bence bir şans verebilirsiniz...
son olarak, dizide insafsızca bir iPhone kullanımı olduğunu söylememe gerek yok her halde:)
* delicesine tapındığım ev içi salaş giysi kombinasyonu.. i want allllll 3 of these items...

Comments

Popular Posts