50 Maddede İlişkiler / Adil Yıldırım..

Tamam da geçen sene bu dönemde Adil Bey’in ilk kitaplarıyla tanışmış ve imza gününde kendisi ile de tanışma şansına erişmiştim. Oysa ki ne kadar hızlı bir geçiş yaşadıysak o günden bugüne yeni kitabının çıkışına bu sefer sadece internet üzerinden alıp okuma şansıyla tecrübe etmiş olduk. :/ Daha ilk üç haftasında onuncu baskısını yapmış olan 50 maddeden ilişkiler kitabı, Adil Yıldırım’ı YouTube videolarından takip eden kitleden iseniz aslında o çokça bildiğiniz siyah kaplı defterinin kısa versiyonu olan bir kitap. Dediğim gibi bir de, videolarını elinizde not defteri ile de takip edengillerdenseniz de, kitabın içerisinde videolardan not ettiğiniz birtakım örnek metinleri yeniden görmek çok keyif verecek size de.

Dolayısıyla adından da anlaşılacağı üzere kitap bu noktada; kendisinin de her daim ilettiği şekilde, biz kadınlara erkekler dünyasını çok daha iyi bir şekilde anlamamız için onların gözlerinden yazılmış maddelerle bir analiz sunuyor. Başucu kitabı veya rehber kitap niteliği bağlamında da yapılması veya yapılmaması gerekenleri maddeliyor.

Tabi bu açıklamaları yaparken yaşayabilme olasılığınız muhtemel aydınlanma anlarında hüzünlenip şoka girme riskini de göze almanız gerektiği kanısındayım. Zira kendi adıma bazı gerçekleri kabul edebilme noktasında acıtsa da o gerçeği okumak ve kabul sürecinde büyük bir adım atmış olmak çok değerliydi. Ve yine her zaman dediğim gibi güvenilir kaynaklardan ilişkilere dair her türlü deneyim, öneri kendi adıma çok kıymetli. O yüzden de tüm verileri alıp kabul ediyorum. Size de keyifli bir kadın-erkek dünyası açılımı okumanız adına severek öneriyorum. Ve bir de, hepimize eril-dişil dengesi huzurla, sevgiyle kurulu ilişkiler diliyorum.

Meraklısına: Sportify hesabında Adil Bey’in kitapla aynı ismi taşıyan müzik listesini dinlerken kitabı okumanın da +1 bi keyif sunduğunu da not düşmüş olayım ;)

Güvenilir Bir Erkeğin Özellikleri / Madde 5: Söylediklerini yapıyor mu? Bir erkeğin söylediklerine değil, yaptıklarına bakmanızı tavsiye ederim; bazı adamlar söylemde çok güçlü ve etkileyici olabilir ancak yaptıkları, söylediklerine asla yetişemez. Üstelik bu adamlar, söylemlerine devam ederek size sürekli havuç gösterirler. Tek amaçları, sizi ilişkinin içinde biraz daha tutarak süreyi uzatmaktır ama bunun ötesinde, ciddi bir planları olmadığını zaman içinde anlarsınız. [s. 207]

Comments

Popular Posts