Newness..

Ve bir aman Yarabbim neler oluyor filmi!? Ben neredeyim, ne yapıyorum, o duyduğum bildirim sesleri bunlar mı ki? Kek miyim? Kezban mıyım? Çerez miyim, meze miyim? Neredeyim, neler oluyor?
Ay bu film beni deli etti, sinir etti, neye uğradığımı şaşırttı, alt üst etti. İnsanlar böyle mi şu an, şu an böyle bir çağda mıyım? Dünya şu an böyle mi, benim de üzerinde yaşadığım dünya, çağ bu mudur? Böyle ise ben neyim, ne yapıyorum?
Nasıl ilişkiler böyle, erkekler böyle mi, kadınlar buna mı evrildik de benim haberim yok! Niye bana kimse söylemedi? Bir Allah’ın kulu yok muydu da demedi bana? Hadi film Amerika’da geçiyor, Avrupa da böyle mi şu an? Peki esas Türkiye!?
Yok eğer böyle ise değil amatör lig, daha emekliyorum!
Eminim kafanızı karıştırdım ancak gerçekten nutkum tutuldu, aklım kalbim karmakarışık oldu. Neye uğradığımı bilemedim. Özetle dehşet! çağcıl bir ilişki, sevgililik, kadın-erkek birlikteliği filmi. Tinder’lar, açık ilişkiler, çok eşlilik, sevgi, aşk, bağlılık, kıskançlık, sahiplenme.. her şeyin çağ!! atlamış versiyonu.. en azından benim açımdan!

Comments

Popular Posts