Whiplash..

Ve aylardır her yerde adını, methini fazlasıyla duyduğum, her gün istinasız internete düşmüş mü diye kontrol ettiğim film olan Whiplash, geçtiğimiz gün geldi ve ben de tüm heyecanımla dün gece hemen izledim! 
Hiç ama hiç konusunu okumamıştım, bilerek bir kare fotoğrafına bile bakmadım. Ve iyi ki de öyle yapmışım.. Aman yarrabbim o neydi öyle! Rüzgar gibi başladı, fırtına gibi bitti, yerden yere savurdu! Naçizane kendi çapımda o kadar film ve yabancı dizi izleyen biri olarak, ben hiç bu kadar ters köşe yatırıldığımı hatırlamıyorum! Yani her an tamam şöyle şöyle olacak diye ister istemez, refleks icabı kafamızda bir anlık senaryoyu tamamlarız ya, işte bu filmde her onu yaptığımda hiç ama hiçççç düşünmediğim bir şekilde örgü ilerledi!
Çok ama çok şaşırtıcıydı! Ve tam, aaa bak bu kişi haklıymış, öbürü ne fenaymış dediğim anda öyle bir şey söylendi ya da vuku buldu ki, anam aslında olayın çok fena başka bir boyutu, tarafı da varmış, bak gördün mü, meğer öyle değil böyleymiş dedirtti durdu!
Nasıl bir tempo, nasıl bir hız ben anlamadım gitti.
Sonuç olarak şunu demek istiyorum ki, Oscar adayları daha önümüzdeki Perşembe açıklanacak ve daha yarısında bile olmadığım ödül sezonu film maratonumda olsam da kesinlikle aday olması gerek ve ben diğerlerini daha göremesem de şu an için, benim için

"Leydiiz end cendılmınnn Oskar MUST go to Whiplash"... diyorum ve susuyorum!

Comments

  1. Açtığım blogunu,izlenilecek film bakıyorum kendime.Tek tek yazıyorum hepsini :)) Whiplash'ı da mutlaka izleyeceğim çok merak ettim:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. supersinnnn ne mutlu bana.. yorumlarını bekliyor olacagim ;) ve evet whiplash'ı kesin izle, superrrr xoxo

      Delete

Post a Comment

Popular Posts