Studio Calico / planner kit - October 2016..

Ve ilk Studio Calico mimi çantam ile karşınızdayım :) Bu da bir planner yani ajanda - günlük yazımında kullanılabilecek etiketler, kağıtlar ve süslemelerle ilgili bir abonelik. Aslında Studio Calico da sonradan öğrendim ki A Beautiful Mess'in kardeş kuruluşu gibi bir şey. Bu Planner Kit paketi gibi başka daha üç tane aboneliği de var. Benim bunun için yaptığım gibi bir seferliğine sadece shipping ödeyerek (bizim için bu 8$) o paketi deneyebiliyorsunuz.
Bir kere bu ve diğerleri de sanırım, çok tatlı, fermuarlı bir çantada geliyor. Benim için burada bulması zor olan ve kendimce çok orijinal, hiç görmediğim tipte etiketler çıkıyor, çıktı. Özellikle bu seferkinden çıkan mini defter tipli inanılmaz. Zira bu ayınkini alma sebebim oldu. Çünkü bazen, özellikle mini kareli ajandalarda bazı günler ekstra yazacak şey oluyor ve kendi bulduğum çözümler öyle tertipli estetik olmuyor. O yüzden bu süper bi fikir bence. İnanılmaz pratik ve akıllıca.
Diğerleri de hem yazılı olup hem büyük geniş şekilleriyle benim için çok faydalı. Kalpli süs de çok keyifli bir sürpriz oldu. Zaten her ayınkinin içinde böyle bi tane farklı eğlencelik bir parça oluyor. Çok da güzel ve keyifli oluyor.
Kısacası her bir parçası ile çok kaliteli çıktı. Çantası bi kere çok güzel, plastik olmasına rağmen çok değişik ve farklı bir plastikimsi maddeden, dikişli falan. Fermuarından belli ne kadar düzgün ve kaliteli olduğu. Çok da pratik. Çok işime yaradı. Her bir etiket de ayrı kağıt poşetinde paketliydi. Mühür de güvenlikli açılmamış paketteydi, mühürler ve diğerleri de. Her biri de daha ilk bakıştan ne kadar kaliteli malzemeden olduklarını ifade ediyordu, öyle de çıktı.
Son olarak diyecek olursa da, normal abonelik olarak benim için biraz pahalı olsa da; ara ara, ya çok istediğim bir şey olduğunda içinde ya da etiket stoğum azaldığında falan alabileceğim bir set. Çünkü gerçekten çok beğendim ve memnun kaldım. Benden söylemesi ;)

Popular Posts