A Bigger Splash..

Oysa ki keyifli bir film için her bir anahtar unsur yerini almıştı; yakışıklı mı yakışıklı erkeğimiz, tarz mı tarz hem rock yıldızı kadınımız ve İtalya'nın özgün doğallığının arka planı oluşturduğu muhteşem ada manzarası. Ama gel gör ki ha bişiler olacak, heh şimdi bi konu oluşacak, düğüm atılacak, o da olmadı aşk tutku olacak derken, sen son yarım saat absürd bi hadise ile halahop terayağlı ballı ekmek diyip bizi mök gibi bırakarak bitmez mi film! Resmen koskoca bir hayal kırıklığı ve vakit kaybı olarak vuku buldu.
60'ların La Piscina adlı filminden uyarlamaymış bi de. Peh. Sakın izlemeyin derim. Çocuğun yakışıklığını ve kadının tarz mı tarz giyimini izlemek eksiğiniz olsun, koşarak uzaklaşın..
Meraklısına Not: Ancak tabii ki filmin geçtiği İtalyan adası Pantelleria'ya vurulmadım değil. Dehşet gitmek istiyorum. Hele ki o gittikleri orijinal restoran ve adının Venus's Mirror olduğunu öğrendiğim göl, resmen ölmeden önce gidilmesi gerekenler listesine kafadan girer. Şu resimlere bi bakın..


Popular Posts