Sticki Club - cute pack / Aralık 2016..

Instagram’da keşfettiğimden beri ne zamandır denemek istiyordum, kısmet, tesadüfen yılbaşı konsepti etiket mektubuna imiş. Öyle ki ben geçen ay Kasım için sipariş vermiştim ancak 15’ini geçince öbür ayınki postalanıyormuş. O yüzden daha iyi oldu bir sürü yılbaşı ağaçlı, hediye paketli, Noel babalı etiketim oldu.
Bu arada abonelik Cute, Vintage ve Pop diye üç ayrı konseptli mektuplardan oluşuyor. Hepsi aylık 10$. Bize bi de 2$ kargo koyuyorlar. Hatta ara ara bir sürü 5$ off’lu promosyonlar oluyor. Sanki ara ara alınırsa, normal fiyatında bile uygun geldi. Zira resimlerde gördüğünüz gibi hem miktar olarak bayağı etiket çıkıyor, hem kaliteli, hem de çeşitli tiplerde. Minik bir washi tape, kabartmalı etiketler, düz desenler de çıktı.
Siz de benim gibi etiket, kırtasiye delisi iseniz aklınızda olsun. Hatta belki de ben keşfetmek de bile geç kalmışımdır :) Ama duymayanlardansanız da olmadı Instagram’da takibe alın hiç olmadı, hazır yılbaşı yaklaşırken kesin iyi bir indirim/promosyon yaparlar, onları yakalayıp siz de deneyebilirsiniz ;)
Hadi kırtasiye aşkına :*