BiKutuMutluluk Kitap Kurdu kutusu..

Tam da biz kitap kurtlarını prensesler kadar mutlu hissettirecek kadar keyifli bir BiKutuMutluluk kutusu karşıladı beni, tam da bu kapağın altında. Sanırım ben ve benim gibilerin en çok sevdikleri kitap-kahve ikilisinin dehşet heyecanla beklediği, beklediğim bir konseptti ve beni çok mutlu etti.
Öyle ki; hem kitap değince aklıma gelen belli başlı güzellikleri tam da BiKutuMutluluk'un o bayıldığım tarzı ve çizim stilleri ile taçlanmış görmek, hem de aklıma gelmeyen ama deli sevdiğim objeleri yine o kendisi özgü güzelliğiyle görmek çok mu çok keyifliydi.
Etiketler, benim gibi bir ajanda-etik delisini deli mutlu etti. En başta onu söyleyim :) Zaten bayıla bayıla kullandığım BiMutlu yastıklarımın yepyeni Sindirella arkadaşı hemen içini doldurup koltuğuma hopladı bile! Yüzük şak diye parmağa denk gelip, dehşet güzel ayracım da kitabımdaki meslektaşını yerinden ediverince ben artık sonbahara hazırım dostum ;) dedim bile!
Son olarak da ben yılların broş, son dönemin pin hayranı olarak kutuma yepyeni BiMutlu pinlerden de ekleyiverdim. Zira en ama en sevdiğim sembolleri görünce dayanamadım (gözlerini kapayan maymun emojisi), ben size öyle diyim :)