Bikutumutluluk Kahve kutusu..

Dehşet keyifli bir Bikutumutluluk kutusu ile karşınızdayım. Öyle ki kahve tutkulu tüm igerler gibi ben de böylesi eğlenceli olacağının umudu ve heyecanıyla, kendisinden önce, ne zamandır istediğim Momiji Happy Bean'ini hazır etmiş bulunup Bikutumutluluğumu beklemeye koyulmuştum ;) Ve de tam da benlik sürprizlerimizle beyhudar olduk mirim ;)
Önce bizi çift taraflı bu motto kart merhabaladı ;) Sonra ise bugüne kadar gürüp görmediğim en tatlı kahve muglu rozet! Resmen gördüğümden beri aşk yaşıyorum, delirdim :) Sülalemin bütün kahveleri aşkına bu bi harika dostum! Veee bu muhteşemliği, kendisi kadar muhteşem yepyeni Bikutumutluluk fincanı takip etti. Kıskandırmak gibi olmasın ancak iki sene önceki, ikinci Bikutumutluluk kutusundan çıkan ve halen aşık olarak delicesine sevdiğim fincanımın yepyeni bir arkadaşı oldu ve çok mu çoook güzel oldu. Hem de bi önceki gibi çift taraf tasarımlı!
Gelelim piti piti kareli mini mini örtümüze! Tam bir çılgınlık! Öyle ki ben bu desenden örtülere bayılırım ve hiç de tam istediğim, masama uygun halen hiç göremedim, alamadım! İşte bu isteğimi onu bulana kadar mutlu mu mutlu karşılayacak olan çooook cici hem de ucu kalpli minik bir örtü. Ay resmen yeni ig çekim background'ım ayol! :)
Kahve yazılı peçeteler ise bugüne kadar Bikutumutluluk sayesinde edindiğim tüm diğer peçeteler gibi bir harika dostum! Yazısına kurban ;)
Ve ne zamandır sunumlarında kullanmak için görüp de isteyip ancak bir türlü elim değip de alamadım kahve taneleri! Neden mi çünkü ne yazık ki evde öğütme olayına giremediğim için çekirdekten alamıyorum, o yüzden ekstra bakmak istiyodum ama mutlu ekibim benden önce beni düşünmüş oldu.. kalp kalp kalp.. Onlara eşlik eden yepyeni kitap ayracımız ise tam yağmur kahve kitap üçgeninin yeni vazgeçilmezi olmaya aday!
Kahve çekimlerimizde hepimizin zevkle kullandığı tüm o mottolu kartların resmen tam fincanlarımız için özel olan versiyonu olan etiketler ve kendi sözlerimizi yazmak için eklenen bulut desenli notluk da çekimlerimizin yeni cicileri olacak, orası şimdiden belli :)
O zaman siz de hemen benim gibi bir kahve yapıp, her ay daha da dopdolu BiMutlu dergiyi de okumak için bu keyfe ortak olmaya hazırlanın derim. Zira ben bu aya yeni yine yeniden bayıldımmmmm... Öyle ki, geçen ayın Kitap Kurdu mutluluklarına dehşet güzel eşlik ediyor, benden söylemesi.. :)