Bardabas - Okula Dönüş temalı Eylül 2014 kutusu..

Haftaya okullar başlamadan önceki hafta yapılacak en ama en güzel aktivite kutusu yine Bardabas imzalı.
Geçen yıl ki Eylül-Okula Dönüş kutusunun en favori parçalarının sürprizle daha da güzelleşmiş dopdolu bir kutu var karşımızda. Ve her zamanki o çoook tatlı Bardabas sürprizlerinde biri de kutudaki yerini almış! O yüzden direkt ondan başlıyorum: okullu Bardabas bıdıklarına özel Bardabas kalem çantası! İçerisinde Faber Castel kalemi ve silgisiyle çok cici bence.
Şahsen ben çocukluğumdan beri her türlü çanta delisi biri olarak çok sevdim. Hem de daha önceki sürprizlerinden biri olan Bardabas aktivite önlüğü ile de takım! Bayıldımmm.
Gelelim aktivite ayrıntılarına:

  • Dediğim gibi o çok konuşulan ve bence gelmiş geçmiş en iyi çocuk aktivite kutusu faaliyeti olan elma reçeli, bu kutuda da o güzel yerini almış; deli güzel cam kavanozu, elma desenli kapak kumaşı, yeşil bağlama ipi, taptaze elması, bir poşet şekeri ve karanfil-tarçını ile muhteşem bir fikir bence.


  • Okul kutusu olduğu için tabii ki kitap kurtlarına özel kitap ayracı yapma aktivitesi de tüm gereklilikleriyle unutulmamış.


  • Ve benim de çocukluğumda en en sevdiğim aktivitelerden kolaj ise renkli, kalın ve oldukça kaliteli kağıtlarıyla kutuda yer alıyor, panoları süslemeyi bekliyor..


  • Ponponla boya yapma olayı ise bence çocukların en sevdiği eğlenceliklerden biri. En azından benim yeğenlerim için durum öyle :) Hele ki nostaljik mandallarıyla pek bir tatlı.


  • Kalemlik ise 'fazla kalem yoktur' felsefesi güdenlere birebir :) Hele ki bence bu seneki kutunun süslemeleri pek daha bir hoş olmuş, tam sonbahara yakışır..


  • Tebeşirler ve çantasının yapılması olayı ise bir harika! Bizim bıdıklar özellikle sokaklara, kaldırımlara çizmeye bayılıyor, o yüzden tebeşir seti tam bizlik! Tam yine, hedef kitlesini, ilgilerini bilen ve onları uygulamaya koyan Bardabas'tan beklenen bir durum. Helal..


  • Tabii ki Bardabas okuma kitabı ve yıllık ders programı posteri ile tam takım bir okula dönüş seti olmuş.

Hele ki bu hafta tamamlanırsa, haftaya okulla birlikte derslere hazır ve nazır olmanın keyfi süper :)
Herkese iyi okullar...

Comments