Gossip Girl'e ikinci bir şans.. / Another chance for Gossip Girl..

Ve evet sanırım sonunda ben de Gossip Girl izlemeye başladım! Aslında ilk yayınlanmaya başladığında, kopan tantananın etkisiyle ilk birkaç bölümü seyretmiştim. Ancak o kadar pozitif lafa rağmen öyle ahım şahım etkilenmemiştim. O yüzden de bırakmıştım izlemeyi. Son dönemde tezinde etkisiyle moda blog’larına daha çok takılır olmama ve hâlâ popülaritesini koruyor olması artık 4. sezonunda yeniden bir şans vermemle sonuçlandı. Geçen hafta sitelerde daha diziler yayına girmeden sette çekilen fotoğraflarla bir Gossip Girl bombardımanına tutulunca bir gece ansızın izleyiverdim 4. sezonun ilk bölümünü ve geçen gün de ikincisini. Ve sanırım bu sefer giysileri beğendim. Çünkü ilk izlediğimde öyle çok etkilenmemiştim styling’ten ancak bu iki bölüm gerçekten bir defile tadında estetik ziyafetti. Konu, oyunculuk, işleniş ne yazık ki kötüydü. Ama yine sadece ilk bölümünde birkaç dakikasına “katlanabildiğim” Türkçe taklidi Küçük Sırlar kadar kötü değildi. En azından komik derecede kötü değildi.
Neyse biz Gossip Girl’e geri dönelim. Giysiler, aksesuarlar gerçekten çok hoştu. Hoş tabii kızlarda öyle vücut olduktan sonra çuval giyseler yakışır. O yüzden çok iyi taşıyorlar kıyafetleri. Bakalım bu sefer sabrım uzun soluklu olacak mı yoksa yine erkenden nihayete erecek mi?!
When first watch Gossip Girl, I haven’t attracted that much, even from the clothes. But when I read the news about the new 4th season, I thought I could give a second chance. And I am glad I did. Cause besides the acting (cause it is not that good and also the story is so dull) I loved the clothing and styling.. I hope my enthusiasm will last longer this time..
En başta, herkesin olduğu gibi ben de hem Serena'nın hem Queen B'nin bu iki kombinine tapındım. Podyumdaki hallerinden tamamen farklı ve çok daha estetik bir biçimde sunulmuş olan elbiseler, bence çantalarla mükemmel uyum yakalamış..
Bir de özellikle bu kombine tapındım. Zati maviyi ve altın rengini çok severim. İkisi deli güzel uyumlu olmuş..
Umarım bir gün ben de böyle bir poz verebilirim ;)
Ayrıca boyundaki aksesuara ve elbisenin o canııım mor rengine tapındım........
Bu puantiyeli de Goncacım'a gelsin;)
Not: Gelecek bölümlerde kayda değer parçalar oldukça paylaşmaya devam;)

Comments

Post a Comment