The First Purge..

İlk Purge filmini izlediğimdeki şoku yazımdan hatırlayacaksınız. (Serinin 2. filmine dair yorum da burada idi). Dolayısıyla sonrasındaki devam filmini nasıl aynı merak ve heyecanla beklediysem, bunu gördüğümde de inanamadım ve çok sevindim. Şansıma da ilk kez bir Purge filmini, hemi de geldiği hafta sinemada izlemek ekstra keyifliydi.
SPOILER
Evet, spoiler dedim ancak öncekileri izlemiş biri ve devam filmleri mantığını bilen biriyseniz zaten tahmin edeceğiniz gibi ilki kadar değildi. Hatta 2. kadar bile değildi. Öyle ki ilk filmde verilen bilgilerin filmi yapılmış şekli demek çok yerinde olur. Görünür oldu o bilgiler, detaylar o kadar. Yeni bir şey beklemeyin, sizin anlayacağınız ;)
SPOILER END
Beni şaşırtan ise baş roldeki zenci, ay pardon siyahi amcamızın havası oldu! Ayol resmen beğeni tipim değişmiş haberim yok! Artık amcam karaktere cuk oturmuş diye mi diyim, aurası mı diyim, konsept mi diyim artık her ne ise o, siyah, şiddet yüklü bir kas yığını tipine yükseleceğimi rüyamda görsem inanmam :) Neyse siz de bi bakın da konuşuruz binaenaleyh :)
Filmi de sırf, standart bir Purge gecesini izleme telaşıyla seyredin, çok da bişi beklemeyin pek tabii, lafın özü ;)

Comments