BiKutuMutluluk Fit kutusu..

Temmuz’un 5’inde hayatımda ilk spor yapmaya başlamamın 4. ayını kutlayan biri olarak daha uygun, daha cuk, daha tam ve tam zamanında bir kutu konsepti olamazdı. Pes diyorum. Helal diyorum. Ayakta alkışlıyorum. Diyorum size BKM ekip içimi okuyo, inanmıyorsunuz sonra. Alın işte bir kanıt daha.
Efendim kutumuz en başta tasarımıyla, o yeşil yapraklı deseniyle beni baştan aldı zaten. Bayılıyorum yeşile ve o yapraklara. İkinci tasarım harikası ise motto kartın güzelliği oldu. O maviş rengi, çizimleri, yazı karakteri tam benlik. Ba yıl dım tabii ki
Diğer favorim ise anahtarlık oldu. Zira hep gördüğümde çok beğenirim onları. Nedense ki demek ki tam benlik, aşık olacağım denk gelmemiş olacak ki edinmemişim. İyi de etmişim çünkü bu tammmm ben. Tabii ki önce rengi sonra mottosuyla. Koşucam alim Allah az kaldı guyssss ;) Doktorumuz trainer’ımız sağ olsun! :) (bilenler bilmeyenlere anlatsın)
Su matarası da halihazırda geldiği günden beri zaten BKM matara (limonata kutusundan çıkan) kullanan biri olarak yedeğime tabii ki bayıldım. Hemi de takım denk geldi; yeşil.
İpler ve Egzersiz Posteri ise ne yazık ki şu an için en azından :p (öyle diyelim öyle olsun. Amin.), pas geçmeme neden ancak yakında ;) Defter ise çook keyifli. Kullanmayı çok istedim. Du bakalım yapabilecek miyim. Çünkü bu aralar günlüğü bile zor yetiştiriyorum.
BiMutluDergi’de jale kedisini görmenin nasıl keyiflendirdiğini söylememe gerek yok sanırım :p Seviyom sizi...
Haydin fit kalın, blogda kalın canlar :*

Comments