evde hemen yapmalık 3 el işi tarifi: friendship bileklik..origamiden kartvizitlik..hediyelik kurabiye kutusu..

Bu hafta aynı başladı, korkarım aynı devam ediyor :) şimdilik.. zira hafta başından beri 2 postum da sanal dünyada görüp öğrendiğim bilgileri paylaşmakla ilgili oldu. Nitekim bugün de aynı, ve hatta bugün 3 tanesini birden link'leriyle iletiyorum :)
İlki, özellikle geçtiğimiz yaz (ya evet yaz bitti :( ama olsun biz sonbaharın da hastasıyız öyle değil mi;) ) çok popüler olan 'friendship bilekler' ile ilgili. Öyle ki en basitinden bir yolla evde nasıl yapılabilir, hem de 2 tipi, görmek-öğrenmek isterseniz buraya tık tık.. (bu arada brit.co inanılmaz güzel bir site, newsletter'ına üye olun, app'ini indirin, orasını burasını mutlaka inceleyin derim, benden tavsiye).
El işini, art&crafts mevzusunu sevenler için de kartvizitlerini kendi yaptığınız orijinal, origami eseri kartvizit kaplarında saklamayı öğrenmek için ise buraya tık tık.. (ve evet bu site de deli güzel, ve origami hakkında tonla şey bulabilirsiniz).
Ve son olarak da yerli bir siteden, hazır da yeni yıl yaklaşırken, süper bir çıktı almaca-kesmece-yapıştırma aktivitesi. Ki aktivite sonunda süper bir hediyelik kurabiye kutunuz oluyor. Bunun için şuraya tık tık.. :)

Comments