BiKutuMutluluk Teneffüs kutusu..

Daha konseptin adını ilk duyduğumda çok heyecanlandırmıştı beni, bir kırtasiye sever olarak kesin bizi deli sevindirecek sürprizler olacağını düşünmüştüm. Ve nitekim tam da öyle oldu. Zira hep severek kullandığım ve benim için fazlası diye bir şeyin geçerli olmadığı ürünler olması süper geldi.
Başta bir mini defter delisi ve BKM defterlerinin hastası olarak yeni defterimize ba-yıl-dımmm. Ona eşlik eden (hemi de mottolu) kalemimiz süpper bir ikili oldu masamda. Onları ‘üçü bir arada’ yapan post-it notluk ise daktilo tasarımı sever biri olarak harika oldu. Hele ki OhHelloFriend grab bag’imden çıkan ve çıkar çıkmaz çok sevdiğim daktilo objesi ile (kart tutucu görevine sahip) tam mı tam uyumlu oldu.
Bir kitap sever olarak o çoook sevdiğim BKM tasarımlarına sahip bir değil, hemi de üç tane kitap ayracı (asla fazla diye bir şey yoktur) ile yine bir fazlasına asla hayır demediğim yumoş soket hemencecik yerini buldu bile :)
Veee oldum olası bir broş sever (ve de biriktirir) olarak origami kağıt uçak konseptli pin’e bittimmmm. Aynı o dehşet güzel Kahve Kutusu’ndan çıkan pin gibi bu da şimdiden favorilerimin arasına girdi.
(Şanslı Fil broşumuzu da unutmamak lazım bu arada, Şans Kutumuz'a eşlik eden)
(e tabii BKM Dükkan’dan aldığım diğer pinlerimizi ;))
Sonuç olarak orijinal broşu, defteri, çorabı, kitap ayraçları ve diğer tüm cici sürprizleriyle Teneffüs Kutusu kırtasiye ‘junkie’ler için biçilmiş kaftan diyebilirim :)

Comments

Popular Posts