BiKutuMutluluk Panayır kutusu..

Ağustos ayının sürprizi Panayır konsepti, tam da yaz aylarının, biraz da nostaljik bir yaz etkinliği olarak (benim içinse Amerikan filmlerinin yegane eğlence mekânlarından biri olarak... ay bu arada ‘It’in yeniden çekimine çoook az kaldığı geldi aklı) eski günlere götürdü. Özellikle de tam da o filmlerinin atmosferini yansıtmış bir içerikle karşıladı beni.
Öncelikle bu ayki favorilerim motto kart ve gökkuşağı şekeri oldu. Zira tam çocukluğumda yediğim haliyle :) Tam nostalji oldu bana. Motto kartın, sürprizlerin diğerlerinde de eşleştiği desen ise tam ama tam bir panayır tasarımı ve inanılmaz güzel. Harbiden çok sevdim, beğendim. Cuk oturmuş.
Bu bağlamda ‘Şansa İnanır Mısın?’ kitapçığımızdan sonra ‘Mutlu Olmak İçin 100 Sebep’ kitapçığımız da çok mu çok keyifli olmuş. Zira Carol Bolt’un klasikleşmiş Cevaplar Kitabı ve devamındaki (daha çoook sevdiğim) Mesnevi’den Cevaplar konseptli kitapları çok severim, kullanırım, keyif alırım. O yüzden BKM’ğumuzun da konsept kitaplarını çok beğeniyorum, seve seve kullanıyorum.
Aynı desen sürekliliğine sahip çerçeveler de yeğenlerimle donanmak için ideal ;) Aynı şekilde Oyun Kartı Kesesi de tam onlarla keyifli zaman geçirme aktivitesi olmaya aday. Bu arada ben BKM’nin keselerine bayılıyorum, o yüzden bunu da çok sevdim.
Her ay bizi çocuklar gibi sevindiren BKM’muzun ‘hep çocuk kal’ mottolu posteri ise tam duvar posteri severlerlik ;) Gökkuşağı halhal sürprizi ise, halhal kullanamadığım için bendeki hayatına bilezik olarak devam edecek :) ve bence, Gökkuşağı Kutusu'ndan çıkan rasta saç tokamla dehşet uyumlu olacak ;)
Son olarak kutumuzda bizi, benim de geçen yılbaşında Tchibo’dan yakaladığım atlıkarıncamın bir benzerinin müthiş görselinin süslediği BiMutlu Dergi ve ‘fazla dudak parlatıcısı diye bir şey yoktur!’ mottomuza uygun ;) bir şekilde süsleyen bir likit ruj karşılıyor desem? Ee daha ne olsun..

Comments